מי פה ???

ים כחול

New member
מי פה ??? ../images/Emo13.gif

חזרתי מחברים ובא לי לקשקש אני מזה עירנית גזוז בטעם תות שדה טעמתם ??? ואייייייייי איך טעים לי
... מישו בצאט ?? או מישי ?? ...

ים כחול

New member
גאיילוש שמעתי בקולך ../images/Emo13.gif

וכתבתי עוד פרק ...
עכשיו נשאר לכתוב על הטיול אתמול בהיתי בתמונות מההפלגה והתרפקתי על זכרונות לא היה קל..

AditR

New member
ימוש..... איפה כל הסיפורים שלך???

אולי תפתחי איזו גלריה שנוכל לקרוא לנו בכיף.....????

ים כחול

New member
מבטיחה לחזור לכתוב ../images/Emo24.gif

בנתיים .... אין לי חשק למחשב אין לי חשק לטלוייזיה אין לי ריכוז לספרים אין לי כוח לכלוםםםםםםםםםםםםםםםםם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני רוצה לחזור לאונייה להפליג למרחקיםםםםםםםםםםםםםם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני רוצה ליםםםםםםםםםםםםםםםםםם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בוא אלינו אלינו אלינו לים אל הים הכחול הפתוח לרוחות הנושבות לגלים הגבוהים כי הים לכולנו פתוח לה לה לה לה לי לי לי לי לי לי לה לה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שובי שובי שובי טנאנאנאי טנאנאי שובי שובי לשם טינינינינ שובי שובי שובי לשם שם שם שובי שובי ליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בטוחה שאתם מבינים את החירפון הזמני
או שאולי זה חירפון שיתקבע אצלי לתמיד ...

AditR

New member
ימוש....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את כל פעם מתבלבלת.... קודם הכדור הכחול ואח"כ הירוק..... תיראי מה זה עושה לך כשאת מתבלבלת ככה.....

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אופססססס ואני לקחתי גם את האדום ...
זה יצר אצלי ריאקצייה פסיכוסומאטית לא ראציונאלית
(מה זה ? )

הדור

New member
ימושקה שולחת אליך שנית אולי../images/Emo20.gif

תבוא אליך המוזה

ים כחול

New member
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; אני רוצה לחזור לים~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~מתגעגעת לגלים לאונייה ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה