מי פה מתגייס ב20.11 ויודע בדיוק לאן מתגייסים באותו יום? גבעתי? מוד"ש? או גיוס באותו יום לשניהם?
Y yotam10 New member 3/10/06 #1 מי פה מתגייס ב20.11 ויודע בדיוק לאן מתגייסים באותו יום? גבעתי? מוד"ש? או גיוס באותו יום לשניהם?
H hey dood New member 3/10/06 #2 אני מתגייס ב 20.11 וכנראה שזה גיוס לגבעתי ומוד"ש ביחד כמו שהיה בקיץ אני הולך לגבעתי =)
Y yotam10 New member 3/10/06 #3 מקווה שגם אני.. במנילה הראשונה סימנתי מוד"ש. בטיפשות רבה, ואח"כ התקשרו אליי לבקש עוד פעם מנילה ואמרתי להם גבעתי, אז אני לא יודע מה תפס בסוף..
מקווה שגם אני.. במנילה הראשונה סימנתי מוד"ש. בטיפשות רבה, ואח"כ התקשרו אליי לבקש עוד פעם מנילה ואמרתי להם גבעתי, אז אני לא יודע מה תפס בסוף..
R RENI1 New member 3/10/06 #4 מה "בטיפשות רבה"? שסימנת מוד"ש בעדיפות ראשונה? יש לנו קומונה, אם בא לך כנס.. הבאתי פה קישור באחת ההודעות.
מה "בטיפשות רבה"? שסימנת מוד"ש בעדיפות ראשונה? יש לנו קומונה, אם בא לך כנס.. הבאתי פה קישור באחת ההודעות.
Y yotam10 New member 3/10/06 #5 לא סימנתי בעדיפות ראשונה.. עדיפות 2... אבל אני ממש לא רוצה את זה עכשיו
Y yotam10 New member 3/10/06 #8 כי.. למודיעין שדה מתקבלים אנשים עם פרופיל 72, מה שאומר שזה לא הכי קרבי ופשוט אני חושב שאני יכול לתרום יותר ביחידה יותר קרבית, מה גם שאני רוצה יחטיות ובמוד"ש אין יחטיות
כי.. למודיעין שדה מתקבלים אנשים עם פרופיל 72, מה שאומר שזה לא הכי קרבי ופשוט אני חושב שאני יכול לתרום יותר ביחידה יותר קרבית, מה גם שאני רוצה יחטיות ובמוד"ש אין יחטיות
B bitonano New member 3/10/06 #9 טעות בידייך.. יש שני מסלולים למוד"ש: 1. רגליים, 82-97. 2. רכוב, 72-97.
R RENI1 New member 3/10/06 #10 ובנוסף לכל גדוד יש פלוגה ייעודית שמקבלת את העבודה היותר רצינית. (במוד"ש לא קוראים לזה יחטיות).