נראה לי שאת מגזימה
קלטנו את הקטע על ירושלים, אוקיי. אבל מה נסגר איתך בקשר לאילת?! את מוכיחה לעולם שהסטיגמות שמלבישים באמת נכונות, וזה בכלל לא ככה. זה מוזר, כי תמיד כשאני פוגשת אנשים מהצפון (ואני מכירה הרבה חבר'ה טובים מלבד המש"צים), מה הם אומרים לי? "חשבתי שבאילת יש רק פרחות וערסים" זה חרא הדבר הזה כי אשכרה אנשים מאמינים לסטיגמות מטומטמות שקיימות. ועזבי אותך מהשאלות הנפוצות "זה נכון שאת גרה במלון?" "זה נכון שבמקום מכונית יש לכל אילתי גמל?" אלה באמת אנשים בלי חיים שמצחיקים את עצמם P: זה נראה כאילו את מחשיבה את אילת ל"עיר החטאים" שם יש מלא פקצות פרחות ערסים זונות סמים, אלימות, ומה שאת לא רוצה. אפחד לא מאמין באלוהים שמעי... את חיה באיזשהי אשליה. תכלס. את לא מפרידה בין הדברים. דבר ראשון- אין מקום בעולם שאין בו אלימות, ערסים, פרחות, פקצות, סמים, סיגריות, אלכוהול. אין מקום כזה. לכל מקום זה חודר. דבר שני, את לא הכרת את אילת מספיק בשביל לשפוט אותה ככה. אילת היא עיר לכל דבר, מלבד התירות המשגשגת שיש בעיר, חיים שם אנשים ביומיום. יש שם בתי ספר, גנים, עסקים, משפחות, חברים. כמו בכל מקום אחר. אנשים אוהבים את אילת כי הם מוצאים את עצמם שם. יש שם אנשים מכל הסוגים, ויש אנשים עם אישיות מדהימה בעיר. את פשוט לוקחת את הדברים הרעים, ושמה אותם בכותרת "אילת איכס" "אילת מגעיל" "אילת... הכל זול ודוחה" ראבק- מה נסגר?! ובקשר לאמונה באלוהים... אין לי מושגגגג למה הכנסת את זה. רק שתדעי לך, שאומנם אני לא דתייה, אבל אני מאמינה גדולה של אלוהים. ואין לאפחד זכות לשלול את זה בכללי, מבלי להכיר את מי שגר בעיר. אני לא אומרת שבאילת הכל ורוד, אבל מה שאני כן אומרת, זה שתשקלי לפני שאת אומרת. יש אנשים מכל הסוגים, כמו בכל מקום אחר. ומבלי להכיר את מי שגר באילת ואת המקום עצמו, אין לך שום זכות בעולם לשפוט ולהעביר ביקורת. דעה אישית זה סבבה, אבל אל תגידי דברים מבלי לדעת באמת מה הולך ומה אמיתי. להציב עובדות על אילת את לא יכולה כי את לא ממש יודעת מבלי להכיר.