מי פה מירושלים?

מי פה מירושלים?

זורקי ביצים -.- הייתי בטיול לילה לירושלים וזרקתם עלינו ביצים והזמנתם לנו משטרה, אפילו בייגלה חם לא היה! וממתי ארטיק עלוב עולה 10 שקלים? :) בקיצור, היינו גם בכמה מקומות שהיינו בהם בקורס השנה [[: נחמד.

maork2

New member
אני מירושלים

חח אבל לא אני זרקתי עלייך ביצים..!!! אבל הייתי רוצה לראות את זה..חיחיחי

ואי איזה מגניב

זרקתי ביצים על משצים חחחח כמה שזה היה משעשע חח סתם סתם שמעי הסיורים האלה בירושלים די מפריעים לאנשים שגרים שם אפשר להבין אותם למרות שביצים זה מזה לא יפה לזרוק.. והסתובבתם בעיר דעתיקה מה ציפתם? זה מקום תירותי וזה מובן שהכל שם שיא היקר... בקיצור ירושלים עיר מדהימה!

פפחחחחחחח איזה יופי של קבלת פנים P:

בואי לאילת... לא נזרוק עליך ביצים נזרוק עליך אבטיחים =] זה הכי משעשע =] תענוג, פשוט תענוג! וירושלים... עיר תיירות?! חחחחחחחחחחח סוג של... טוב מה... תיירים באים כי זאת עיר הבירה ו... העיר הכי יפה שקיימת בעולם...!!! אני חולה על ירושלים!!! בואו נתחלף P:

רון תגידי משהו ..

קראתי שאמרת שאת עושה כתבה לערב ערב ונזכרתי שבבגין הייתה ילדה כזו שחצי מהחיים שלה הייתה עם מצלמה נראה לי שהיא פעם שאלה אותי אם אני רוצה להצטלם עם חברים לתמונה :) יש בניכם קשר?

יש מצב =]

אי אפשר לדעת =] אולי זאת אני... ואולי... לא =] רק לידיעתך, יש בבצפר 3 כתבות בערב ערב. ולי... חחחחח (איזה וידוי) קראו "כתבת\צלמת פפראצ'י" כי אני תאמיד מצלמת בלי שאפחד מודע P: ואני קולטת דברים שאתם באמת לא מתארים לעצמכם... חחחחחחח פשוט... מי שמסתובב איתי תמיד צריך להיזהר =] אחרת יום למחרת ימצא את עצמו מככב בעיתון בתמונת צבע =]

ולרון..

חח סבבה אבל תזהרי גם את שאת עושה את זה :) אחרת את עשויה למצוא את עצמך בלי חברים\חברות שיעלה להם העצבים מזה שצילמת אותם בלי רשות :)

לא עוזבת את ירושלים

במיוחד לא לאילת! איכס לפני 3 שנים רדתי לאילת בקיץ ומאז אני ממש נגעלת ממה שהלך שם... בעעעעע... וכן ירושלים עיר תירותית את מודעת לזה שהעיר הזאת קדושה ל3 דתות? חחח כל היום שורצים שם גויים חחח ואילת זאת עיר נופש וכיף... את מוזמנת לירושלים נשמח לארח אותך

איכס?!

תיזהרי במילותיך אין על אילת =] פשוט אין =] זה שבחופשים הגדולים הצפוניים משתלטים על כל רחבי העיר... וכל החופים מוצפים באנשים... עד אפס מקום... זה כבר דבר אחר. אבל למה להגיד "נגעלת" ?! וחוץ מזה, ירושלים היא עיר מדהימה. אני לא משנה עמדה למרות שפגעת בריגשותי [ P: ] כשאמרת את הדברים האלה על העיר הכי יפה בארץ {אילת!!!} ירושלים היא העיר הכי רומנטית שקיימת שם הכרתי את האדם שהכי אהבתי בחיים שלי אכן... ירושלים... גם כן, אין על העיר הזאת.

אעעעעעע

עם כל הכבוד לרושליים, ויש המווון כבוד (ירושליים כבוד!!! מחוז ירושליים שולטט).. אילת זו העיר הכי כייפית שיש!!! ואין כזה דבר איכס על אילת!!!

אין סיס לכלכת להגיד ככה על הבית שלנ

ודווקא אני איבדתי מישהי שהעדיפה את ירושלים עלי חח חיים קשים וגם היה לי חרא בבר מצווה שם איזה ארון נתנו לי להרים עד שנייה נפלתי איתו אבל אבל עם כל זהההה אני אוהב את ירושלים כי בתנך גורמים לך להאמין שזו העיר הכי שווה בעולם מכל מה שמספרים שם ואולי היא באמת כזאת ודברים מסתירים את זה כמו כיפת זהב למשל ..

ירושלים ואילת

זה 2 מקומות שונים לחלוטין מבחינה רוחנית ומנטלית באילת זאת עיר שכל האלה שיורדים לשם שוחכים שיש הקב"ה והכל שם ניהיה זול ודוחה זאת עיר ללא גבולות ואנשים חושבים שמותר שם הכל הכל פרוץ (אני אומרת את זה כבחורה דתיה אני מדברת על ההווי הזה שיש שם לא על היופי של העיר) כל אחד שופט תמקום בצורה שונה אני אישית לא ממש אוהבת את זה. וירושלים זאת עיר אויר הרים צלול כיין והמשפט הזה קיבל משמעות ענקית אצלי מאז שעברתי למכינה בדרום, וזאת עיר יותר שמורה יותר סבבה כזה.. לא יודעת איך להסביר את זה יש לנו השקפה שונה לחלוטין

נראה לי שאת מגזימה

קלטנו את הקטע על ירושלים, אוקיי. אבל מה נסגר איתך בקשר לאילת?! את מוכיחה לעולם שהסטיגמות שמלבישים באמת נכונות, וזה בכלל לא ככה. זה מוזר, כי תמיד כשאני פוגשת אנשים מהצפון (ואני מכירה הרבה חבר'ה טובים מלבד המש"צים), מה הם אומרים לי? "חשבתי שבאילת יש רק פרחות וערסים" זה חרא הדבר הזה כי אשכרה אנשים מאמינים לסטיגמות מטומטמות שקיימות. ועזבי אותך מהשאלות הנפוצות "זה נכון שאת גרה במלון?" "זה נכון שבמקום מכונית יש לכל אילתי גמל?" אלה באמת אנשים בלי חיים שמצחיקים את עצמם P: זה נראה כאילו את מחשיבה את אילת ל"עיר החטאים" שם יש מלא פקצות פרחות ערסים זונות סמים, אלימות, ומה שאת לא רוצה. אפחד לא מאמין באלוהים שמעי... את חיה באיזשהי אשליה. תכלס. את לא מפרידה בין הדברים. דבר ראשון- אין מקום בעולם שאין בו אלימות, ערסים, פרחות, פקצות, סמים, סיגריות, אלכוהול. אין מקום כזה. לכל מקום זה חודר. דבר שני, את לא הכרת את אילת מספיק בשביל לשפוט אותה ככה. אילת היא עיר לכל דבר, מלבד התירות המשגשגת שיש בעיר, חיים שם אנשים ביומיום. יש שם בתי ספר, גנים, עסקים, משפחות, חברים. כמו בכל מקום אחר. אנשים אוהבים את אילת כי הם מוצאים את עצמם שם. יש שם אנשים מכל הסוגים, ויש אנשים עם אישיות מדהימה בעיר. את פשוט לוקחת את הדברים הרעים, ושמה אותם בכותרת "אילת איכס" "אילת מגעיל" "אילת... הכל זול ודוחה" ראבק- מה נסגר?! ובקשר לאמונה באלוהים... אין לי מושגגגג למה הכנסת את זה. רק שתדעי לך, שאומנם אני לא דתייה, אבל אני מאמינה גדולה של אלוהים. ואין לאפחד זכות לשלול את זה בכללי, מבלי להכיר את מי שגר בעיר. אני לא אומרת שבאילת הכל ורוד, אבל מה שאני כן אומרת, זה שתשקלי לפני שאת אומרת. יש אנשים מכל הסוגים, כמו בכל מקום אחר. ומבלי להכיר את מי שגר באילת ואת המקום עצמו, אין לך שום זכות בעולם לשפוט ולהעביר ביקורת. דעה אישית זה סבבה, אבל אל תגידי דברים מבלי לדעת באמת מה הולך ומה אמיתי. להציב עובדות על אילת את לא יכולה כי את לא ממש יודעת מבלי להכיר.

ואי תרגעי

לא דברתי על החלק העירוני אלה לחלק של המלונות... עזבי בובה אני לא סטיגמות ולא כלום, ראיתי מה הולך שם וזה לא מצא חן בעיני... לא משנה לא משנה.. עזבי

בנות די לריב כרונו הגיע חח סתם ...

רק משהו אחד סיס אני מסכים איתך על מה שאת אומרת על החלק של המלונות זה פשוט דוחה אבל זה רק הצפונים האלה לא רק שהם דוחים הם גם מלכלכים לנו את העיר (בדרך כלל בדברים שאי אפשר לקבל עליהם פיקדון) והם גם מתחילים איתנו סתם הומאים כדי לצאת גברים ולהגיד וואי מה עשינו באילת אני זוכר פעם הייתי במול הים והלכתי כזה ואיזה צפוני עם מגבת עושה לי נו יאללה יותר מהר איזה כאפה הלבשתי לו ה' יודע. אז אם כבר לא אילת כזאת זה הלא אילתיים (ובטח גם כמה ירושלמים "מלאכיים" ) עושים את זה.

ניצניזם

New member
אנא מכם לא לשכוח שכולנו בארץ אחת...

והיא קטנה מאוד ו מ-ד-ה-י-מ-ה !!!!!!! עם אילת וירושלים ביחד!!!!!!! אין מה להוכיח אין מה להשוות....!!!!! שני הערים שוות! יפות! תורמות! וכייפיות!! והכי חשוב בעלות מש"צים מדהימים! (כ-ב-ו-ד-) שאוהבים את הארץ הזו כמו שהיא......!!! שנה קסומה לכם.... ובאמת שחבל להתווכח ולטחון מים....... לא תגיעו לשום מקום ככה... אוהבת המונים.. שניצ

למעלה