מי פה השקרן?

TheReturn23

New member
מי פה השקרן?

לברון על רענן כץ: ״מעולם לא פגשתי את האיש הזה״
רענן כץ בעבר באחד הראיונות עבר דווקא אמר ששוחח על לברון כמה פעמים ואמר שהוא בחור מאוד נחמד.
רק לציין רענן כץ מחזיק באחוז קטן מבעלות מיאמי היט.

DRORIKO8

New member
אני יכול להגיד מי המגוחך

הישראלי המצוי שכמו כל ישראלי מצוי מנסה לדחוף את עצמו לאייטם למרות שאין לו שום קשר אליו. וזה לא לברון ג'יימס.

TheReturn23

New member
כץ בסך הכל אמר מה שקרה במיאמי בזמנו

לא יודע אם הוא זה שיזם את הראיון
לא צריך לרחם את לברון והפמליה שלו, יש לו מספיק מלקקי תחת שמכפישים את בלאט מהיום שנחת בקליבלנד.

botend

New member
מכיר את זה

שאתה אומר "פגשתי פעם את עזר וייצמן. הוא היה מאוד נחמד אליי"
ועזר אומר "TheReturn23? לא מכיר מיידלע"

Nirwood

New member
כץ במועדון משנות ה80...

הוא לא איזה תמהוני שצץ שם רק לאחרונה.

אני לא קונה שום דבר שלברון מוכר, הוא אפס מאופס ושקרן פתולוגי.

botend

New member
קוקה-קולה, דאנקן דונאטס, נייקי

סמסונג, מקדונלד'ס, אודמר פיגה......
&nbsp
הוא מוכר עוד הרבה דברים. כדאי למצוא רשימה, כדי שתוכל להימנע מהחברות הללו.
&nbsp
למישהו יש רשימה של דברים ש-ג.יפית מוכרת? אני מעוניין להימנע מהם גם כן

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני באמת לא מבין מה הבעיה?

לברון פשוט יוצא דביל כשהוא אומר שהוא לא יודע מה זה.
תסתכל בחגגיות האליפות של ההיט ותראה את לברון ואת רענן קצת מתחבקים ומדברים.
רענן כץ בעצמו התראיין לא פעם בתקשורת הישראלית ודיבר על הפגישות שלו עם לברון.
נכון שהוא לא בדיוק הבעלים השולט בקבוצה (הוא חלק מקבוצת אנשים שמחזיקה ב-20%, הוא לא מחזיק לבדו ב-20%) וסביר להניח שהקול שלו הוא לא החזק בקבוצה אבל עדיין אני מתקשה להאמין שלברון פשוט לא יודע מי זה.
&nbsp

DRORIKO8

New member
נו ואני דיברתי פעם על השש בש עם ניל ארמסטרונג בחללית

ולמה זה מופרך שבזמן חגיגות אליפות יבוא איזה נובאדי,שה-1.5 אחוז שהוא מחזיק זה מספיק בשביל שתהיה לו גישה לשחקנים אחרי הניצחון, ויתחבק עם לברון ויזבל לו בשכל? מה חשבת שלברון,ברגע הכי מאושר בחייו, יתחיל לדחוף אנשים שבאים לדבר איתו?

בוא נגיד שאם האח של זאת מיום מעשים טובים היה מלכלך על לברון הוא לא היה עונה שאין לו מושג מי זה

עזוב נו, אז הוא פגש אותו פעם אחת לפני כמה שנים

נראה לך שהוא זוכר אותו? הוא פוגש אולי עשרות/מאות אנשים מדיי יום

למה לברון צריך להכיר את בעלי המניות של הקבוצה?

ארגון של מאות אנשים, אתה באמת חושב שאת לברון מעניין מי הבעלים של אחוז וחצי מהמניות? מדי פעם עושים איזה "ארוע", ומפגישים אותם עם השחקנים, כדי שהם ירגישו חשובים למרות שאין להם כמעט שום השפעה על העסק, ואז הם יכולים לדבר עם הכוכבים הגדולים, אתה לא באמת מצפה מהכוכבים שגם ככה שם על תקן חשפניות יזכרו מי זה מי, נכון? הם שם בשביל הבידור, והם עושים מה שמצופה מהם, מדברים בנימוס, מעמידים פנים שאכפת להם, אומרים תודה ובבקשה, חותמים לאנשים על כדורים בשביל הילדים שלהם, וזהו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שהוא צריך להכיר את כולם

אבל בתחילת הדרך של לברון במיאמי כשהיו הדיבורים על כך ששוקלים לפטר את ספולטרה שמעתי לא מעט ראיונות של רענן כץ בתקשורת הישראלית כשהוא מספר על הפגישות שלהם עם וויד ולברון כדי לשמוע את דעתם.
כך שלברון ורענן כץ כן ישבו באותו חדר וכן שמעו זה את זה.
אז עם כל הכבוד ללברון, לי זה נראה תמוהה שהוא בא ואומר שאין לו מושג במי מדובר.
&nbsp
לפחות את השם הוא אמור להכיר גם אם לא את הבן אדם עצמו.
&nbsp

billc

New member
אז בתחילת הדרך היו בעיות so what' בהמשך הם זכו ב2 אליפויות

לא מאמין שאתה נגרר לדברים האלה, מיאמי הגיע עם לברון 4 פעמים לגמר ולקחה 2 אליפויות, רוב הקבוצות בליגה היו מתות למאזן הזה, הדיבור הזה שלו נובע כי הוא ישראלי טיפש שחייב לתחוב את האף שלו לעינינים של קבוצה אחרת, אני יכול להבין ביקרות של מאמנים אחרים, אבל אין זכות לאף בעלים של קבוצה אחרת בליגה לא משנה כמה אחוזים שיש לו להתערב בעינינים של קבוצה אחרת

למעלה