מי פה המאמינים?

The Messiah

New member
מי פה המאמינים?

מי מאמין שהעונה השיא של הבולס של 9 (אני כמעט בטוח שזה השיא) הפסדים בעונה ישבר העונה ע"י הלייקרס? לפי דעתי הוא ישבר העונה בכל מקרה המטרה של ההודעה הזאת היא לא באמת לראות מי הם המאמינים אלא להראות כמה שהשיא הזה בסכנת שבירה הייתי רוצה שהלייקרס ישברו את השיא שלהם משנות השיבעים של השלושים וכמה נצחונות רצופים זה יהיה אדיר

עדו מסד

New member
הלוואי שלא

הלייקרס הם קבוצה משעממת, והשליטה המוחלטת שלהם סתם הורסת את הליגה. אני אסדר שוינס ידאג להם לאיזה 2 הפסדים.

rub

New member
כאוהד טורנטו אני לא מבין איך אתה בא

ואומר שהלייקרס משעממים... אה נכון כי אתה אוהד אותם ולא מבין כמה שהם קבוצה שתלויה באיש אחד עם אגו מאוד קטן...

Kgt1

New member
אין מה לעשות כולם שונאים ת´לייקרס..

ואתה לא יכול להגיד שהראפטורס תלויים רק באיש אחד. אי אפשר בכלל להשוות את זה למצב של הסיקסרס אם אייברסון (תלות מוחלטת). יש לנו גם את דיוויס וגם את מו פיט (נתעלם מהשאר כרגע) שיכולים בערב נתון לתת הצגה מול כל יריב. אז כן גם אני לא מסכים שהלייקרס היא קבוצה משעממת אבל השנאה ליוקרה שלהם אוי השנאה...

למרות שהם לובשים צהוב...

אני לא ממש אוהב אותם אבל אם הם אכן ישברו ת´שיא של הבולס זה יהיה טוב לנו,אוהדי מכבי, כדי להוכיח שגם ב-NBA יכולה להתפתח ליגה לא תחרותית היתה פעם ליגת
בארה"ב שהתפרקה בגלל חוסר תחרות(גם פלה ומוטל´ה שפיגלר שיחקו בניו יורק קוסמוס ששלטה בליגה ללא עוררין) זה אולי לא יקרה ל-NBA אבל עובדה שיש שם קבוצה שהיא דרגה אחת מעל ליתר אבל שם אין הצדקה לזה בעוד שבארץ למכבי יש פי 100 אוהדים מכל הקבוצות האחרות ביחד,מה שהופך את שליטת האימפריה המכבית ללגיטימית

^KadaFi^

New member
בחיים לא

בחיים לא יקרה מצב כמו בארץ ב NBA כי ברגע ששאקיל יפרוש והלייקרס זכו באיזה 7 אליפיות רצופות הם לא יכולים לקנות סנטר חדש הם צריכים לעשות טרייד ויש להם גם תקרת שכר אז בקיצור יש שם הרבה דברים שמונעים מקבוצה להשתלט ראה שיקגו או בוסטון בעבר

עדו מסד

New member
אח רונן רונן

למכבי יש פי 100 אוהדים משתי סיבות: - חוץ מהפועל ת"א והפועל ירושלים, שום קבוצה לא מביאה קהל בגרוש. - אנשים בארץ פה הם חובבי הצלחות, נניח באופן היפוטתי שהפועל ת"א לוקחת 10 אליפויות רצופות, ואז זוכה בגביע אירופה, תאמין לי שיהיה אותו דבר. כי ככה זה קהל האוהדים הישראלי המצוי. ושם לפחות אם קובי או שאק נפצעים, אז יש תחרות, פה גם הספסל של מכבי לוקח את הליגה בהליכה.

מועדון סמל ה- ../images/Emo88.gif מגל האוריגינלי

כבר הגיע להישג פי 100 ממכבי(לעבור את צ´לסי זה לבטח הישג ה-ר-ב-ה יותר גדול מ"גביע לוליו") העניין הוא,שלא ממש ראיתי את ההמונים בככר(מה שעשוי לרמז לדעתי על צבע העיר)

פו-הדוב

New member
בוא אני יסביר לך את ההבדל

אוהדי הפועל פשוט לא דורשים להקרא הקבוצה של המדינה אלא הקבוצה שלהם וזהו ככה שלא נדבקים כול מיני צבועים ששונאים אותה בארץ להצלחתה באירופה. הגיע הזמן שאוהדי מכבי בכדורסל יבינו שמותר לשנוא אותם באירופה כמו ששום אוהד אולימפיאקוס לא יצפה שאוהד פנא יתמוך בקבוצתו באירופה למשל.

לא רוצה ת´תמיכה של הזונות

האדומות בקבוצה שלי לא צריך טובות שימשיכו לתלות שלטים גרוטסקים:"אנחנו מייצגים את הגועל ולא את ישראל" ולחשוב שהם מיוחסים מבחינתי,הם היו וישארו תמיד:קומוניסטים עלובים

אני יכול לכתוב בשם עצמי..

שאני לא פוחד משום "תחרות" להיפך,אני רק אשמח אם הדרבי יחזור להיות מה שהוא היה פעם

פו-הדוב

New member
תגובה בתור אוהד לייקרס

בתור אוהד לייקרס אני מקווה שהם ישברו את השיא אבל מצד שני אני גם מקווה שיהיה יותר ענין בליגה מלפני שנה כי זה דוחה לראות ליגה שבה הכול צפוי מראש. מספיקה ליגה אחת כזאת שאני צופה בה ואוהד בה קבוצה שנלחמה בכסף עד שלבסוף התמוטטה ועכשיו מנסה לקום שנית בצורה הגיונית ומבוקרת יותר(הפועל ת"א). ואם לא הבנת את הרמז לא צריך עוד מודל של הליגה הישראלית.

למעלה