מי פה בתנועת נוער?

יוסדוס

New member
מי פה בתנועת נוער?

מי שבצופים: איזה הנהגה? איזה שבט? איזה גדוד? מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') מה אתה עושה בשבט? אם אתה מדריך מה? מאיזה גיל אתה בצופים? הנוער העובד והלומד: באיזה עיר אתה? איזה קן? מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') מה תפקידך בתנועה? מאיזה גיל אתה בנוער העובד והלומד? בני עקיבא: מאיזה עיר אתה? באיזה סניף אתה? באיזה שבט אתה? מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') מה תפקידך בתנועה? מאיזה גיל אתה בבני עקיבא? אם אתם בתנועה אחרת השיבו על השאלות הנוגעות לכם.. תודה!

צופים חזק- חזק ואמץ.

איזה הנהגה? שרון- צפון [פיצלו אותנו]. איזה שבט? "צור" כוכב יאיר. איזה גדוד? שכבת דולב. מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') שישיסטית. מה אתה עושה בשבט? צוות שכב"ג. אם אתה מדריך מה? את השכב"ג- שישיסטים, שביעיסטים, ואף שמיניסטים. מאיזה גיל אתה בצופים? מאז כתה ה'.

Peach 17

New member
צופים- כי זה דרך חיים!

איזה הנהגה? תל אביב איזה שבט? החורש איזה גדוד?(שכבה)- געש מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') שמיניסטית מה אתה עושה בשבט? פעילה.. אם אתה מדריך מה? מאיזה גיל אתה בצופים? מכתה ד'!

יוסדוס

New member
כחול לא רק צבע! אלה גם דרך חיים!

מי שבצופים: איזה הנהגה?ירושלים איזה שבט?מודיעין איזה גדוד?עציון מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') חמשוש מה אתה עושה בשבט?אני חניך ובצוות מחסן(!) אם אתה מדריך מה?/ מאיזה גיל אתה בצופים?כיתה ה' (הכי נמוך)

InFecTeD LOVER

New member
צופצופים!!!!!

איזה הנהגה? דן רמת גן... איזה שבט? עוז
איזה גדוד? ... מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') שישיסטית מה אתה עושה בשבט? מדריכה אם אתה מדריך מה? גדוד ה' מאיזה גיל אתה בצופים? השנה...

../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif

רק אני בשומר הצעיר?? לונורא! שומרים-חיזקו ואימצו! אני אדלג על הקטע עם השאל ונעבור ישר לתשובות: אני שמו"ץ מכיתה ה', למרות שהייתי אמורה להתחיל בו', פשוט הו'ניקים הם רק 4 ילדים, אז צירפו גם אותנו
אני חניכה ממושמעת של שתי י'ניקיות מהכיתה של אח שלי ואין פעולה שאנחנו לא מרכלות עליו. אני בקן עמקים (קיבוץ מרחביה, שריד ומזרע) אבל לא מזמן פיצלו אותנו ואנחנו קן מרחביה (שללללה הקן הכי סבבה שללללה). הודות לח'ניקים, שאז היו ו'ניקים, יצא לי להיות בשומריה (אירוע מחנאי ענק שמתקיים כל 10 שנים בישראל ובאים אליו שמו"צניקים מכל העולם, הייתי שמה וזה כבוד ענק.) בסוף התברר לי שהדורבנים הופיעו בסוף המחנה אבל ביום שאנחנו לא היינו שם כי היינו צעירים מדי.
!

../images/Emo79.gifהיית במדצים??

וואללה, אני בחיים לא הייתי רוצה להיות מדצית, זה כזה מעצבן! ואיך שאנחנו מעצבנים את המדצים שלנו, גם המדבית שלנו מתעצבנת! איפה את גרה??

jowi

New member
אני בשומר הצעיררררר!!!! וגאה בזה!

והשומר הצעיר זאת התנועה הכי טובה בעולם ואני אעשה לעצמי סקר אם אתם לא עשיתם לי...זונות! ושייקה תעני גם!!! קן: מנור שכבה: הפועל באיזה מחנה הכי נהנת: מד"צופי נראה לי... :) איזה תנועה הכי טובה: השמ"וץ... :)))

../images/Emo79.gifגם את??

איפה את גרה?? קן: עמקים\מרחביה שכבה: אין אצלנו שכבות, אולי עמקים, כי אנחנו בעיקרון קן מרחביה ובעמקים יש איתנו עוד ישובים. באיזה מחנה הכי נהנת: אאאממ...הכי נהניתי בל"ג בעומר, זה לא היה מחנה, זה היה טיול כל הלילה שבו בעצם נכנסנו לתנועה. (בעצם היינו בתנועה שנה לפני) איזה תנועה הכי טובה: השמ"וץ...ברור!

lirazbarbie

New member
אני אני אני אני (ולא הייתי פה בגלל

שבת מגזרים) מי שבצופים: איזה הנהגה?מרכז איזה שבט?יובל- מודיעין איזה גדוד? שכבת ניצן מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו')שמיניסטית מה אתה עושה בשבט? רשג"דית ז'- גדוד גע"ש אם אתה מדריך מה? את המדריכים שלי... הדרכתי ו וד' מאיזה גיל אתה בצופים? מכיתה ו' בתנועה מכיתה ז' בשבט שלי

Peach 17

New member
אהה נכון, אמרת לי..

רציתי כ"כ לעתי"ד אבל חברה שלי וידיד שלי דפקו אותי!! הם אמרו שהם לא יוצאים ושנצא בפעם הבאה ובסוף שניהם הלכו!! איך התעצבנתי ביום ראשון!!!!! ועוד הידיד הזה היה איתי בהופעה ונסע רק ביום שבת ככה שיכולתי ליסוע איתו בכייף!!

Sn‡ƒƒ

New member
צופים..../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

איזה הנהגה? דר"ג.. איזה שבט? עוז-אריאל..[המלך!!] איזה גדוד? שכבת סהר[!] מה אתה?(שמיניסט שביעיסת וכו') שישיסטית.. מה אתה עושה בשבט? מדריכה אם אתה מדריך מה? ז'!!! [הכי שווים בארץ..] מאיזה גיל אתה בצופים? מכיתה ז'.

Sn‡ƒƒ

New member
אוף..איזה באסה.

אפ'חד פה לא מאותה הנהגה.. [חוץ ממני ומסול].

jowi

New member
צופים זה דוחי כהן אחושילינג...

אני לא מאמינה שיש כאן שמוצניקים!! ועוד צופיפניקית פה לא התביישה להגיד "צופים חזק-חזק ואמץ" את יודעת שזאת הססמא של השומר הצעיר??? איפה את חיה תגידי! זה כמו שאני אגיד - "השמו"ץ - היה נכון" טפו טפו טפו...הלווי היה לא נכון! קיצר...רק השומרים חזק - חזק ואמץ!

זה שאני בצופים לא אומר

שאני צופיפניקית. בכוכב יאיר אין תנועות נוער אחרות חוץ מבני עקיבא והצופים. אני שם בשביל המסגרת החברתית, כי בשבט שלי מזמן כבר אני לא בדיוק מאמינה בדרכים שהם עובדים. אז תרגעי טיפה, ילדה. לא היה לי שום דרך לדעת מה הססמא של השמו"צ ומה של הצופים, כי הצופים זאת התנועת נוער היחידה שנחשפתי אליה. מצתערת אם האי-הבנה הרגיז אותך...

jowi

New member
סבבה ../images/Emo24.gif

סתם קומם אותי לראות שהפכת ססמת שמו"ץ לססמת צופים...
אבל אין בעיות! אני מקן מנור ומגניב לי...
וחוץ מזה...שגם אני לא מסכימה עם הערכים של הצופים...חחח

למעלה