מי פה באמת???
E exterior New member 2/7/06 #12 ומחר (היום) בבוקר, אני הולכת לצוד דירות וגם להירשם במעונות ללא הקריטריונים של את"א...כן...כן... wish me luck
ומחר (היום) בבוקר, אני הולכת לצוד דירות וגם להירשם במעונות ללא הקריטריונים של את"א...כן...כן... wish me luck
ב בוא שניה הרצגובינה New member 2/7/06 #6 אני עדיין פה אוטוטו הולך לישון. שבוע טוב לכולנו, ובהצלחה לפורטוגל בחצי גמר
ק קושקושית מתולתלת New member 2/7/06 #7 תכירו את עצמכם אז הינה... לפניך שאלון מדליק שיענה לך על מצבך... השאלון הינו מעין בוחן שיענה לך כמעט במדויק... אז, מלאו ותכירו את עצמכם בכייף....
תכירו את עצמכם אז הינה... לפניך שאלון מדליק שיענה לך על מצבך... השאלון הינו מעין בוחן שיענה לך כמעט במדויק... אז, מלאו ותכירו את עצמכם בכייף....
E exterior New member 2/7/06 #10 חזרתי ממסיבה "בת-זונה", חודשים לא צחקתי ככה...ממש כואבים לי שרירי הפה והראש, ונראה לי שהופיעו לי כבר קמטים במצח רועי (מוש השור) ואורן (גרגמל הרשע)- אתם תותחים של הלייף
חזרתי ממסיבה "בת-זונה", חודשים לא צחקתי ככה...ממש כואבים לי שרירי הפה והראש, ונראה לי שהופיעו לי כבר קמטים במצח רועי (מוש השור) ואורן (גרגמל הרשע)- אתם תותחים של הלייף