אני פה אנשושה ...
נתי לוי {מחרוזת:אנא אלי-עמק הפרחים-באתי עם הליל-בואי נערה-מטדור} "אנא אלי" הנה יום חדש מתקרב אליי והשמש החמה שוב תאיר פניי אתמול היה קשה אבל נגמר ובכל זאת אל ייאוש יש גם מחר מה שלא יהיה יהיה רק טוב מה שלא תגיד האור קרוב אם לפעמים יש בלב מכאוב תאמין יהיה רק טוב פזמון... אנא אלי אני ענני אלי אם קשה לי אני חזקני אלי "עמק הפרחים" גלגלי המרכבה הביאוני הלום קול פעמוני זמרה נשמע כחלום מי היה מאמין זו את בודאי מקבלת את פני עם כל הנשמה פזמון... עמק הפרחים לך אקטוף באלפים שושנים אדומים על ראשך אשים עמק האוהבים בו היינו רק נחים באהבה משחקים אלו הם חיים "באתי עם הליל" באתי עם הליל אל ביתך ילדה באתי עד אלייך עם המנגינה הנה את רוקדת לצלילי התוף הנה את צוחקת נעשה לך טוב "בואי נערה" עוד יבוא היום ונשחזר את העבר אם תרצי לחזור אז יהיה כבר מאוחר את כשושנה אשר נבלה לי במהרה אך אני ממשיך לשאול אותך מה פה קרה פזמון... בואי נערה ספרי לי מה קרה האם את עוד תשובי תשובי חזרה "מטדור" על כוס יין חמוץ ומקטרת נמסרות אגדות דור ודור איך מול שור בזירה הסוערת שושנים אך זרק מטדור ונדמה כי צמחו לו לפתע כנפיים אל שמיי אנדלוסייה יעוף סיביליה כרעה לו על ארץ אפיים סניור זה חלף ללא שוב על כוס יין חמוץ ומקטרת עוד נושרת דמעה סוררה איך פתאום בזירה הסוערת מטדור מסיביליה כרע סניור כמו תמיד זה בגלל סניוריטה שצדה לרגע עינו וכמו אז גם עכשיו בזירה כשאביטה אראה בעפר את דמו פזמון... מטדור, אל שמיי אנדלוסיה יעוף מטדור, סניור זה חלף ללא שוב