מי ער?

שלג84

New member
מצאתי כתוב

על דלת שירותים בבאל``יש: ``איך זה שכוכב אחד לבד מעז? - אבל אני אף פעם לא הבנתי את העובדה שרק הוא מעז וכל השאר לא``

מחממנוע

New member
אוהבים קללות?

בא לכם למצוא מקום שאפשר לקלל בו חופשי ולהוציא תעצבים? אם תמצאו כזה מקום תגידו לי. אני אשמח. (אה ונ.ב. גם אשמח למסג') בינתיים יש את המקלל האוטומטי

תראו מה יצא לי!

יא חתיכת אידיוט עם מנת משכל של פודל, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם הרב בא-גד בלבני נשים באמצע חירבון, ממש בא לי להשתין על התחת שלך מול כל המשפחה שלך אחרי שאני מסים עם אמא שלך. יאללה, לך להחדיר מוצרי מזון לפי הטבעת, על החתום: אני שרוצה בטובתך

miss mcmillan

New member
אנ'לא יודעת מי הבני דודים שלך

הם דווקא נראו בסדר בחתונה... יא חתיכת מזדיין חסר צורה, שמעתי שאתה מפנטז על מייק טייסון בשעת חירום, יש דיבור ששווה להרחיב אותך לשמונה צול בתוך אורווה בכל רגע אפשרי. יאללה, לך לגלח לעצמך את פי הטבעת, על החתום: בן הדוד המקופח שלא יכול להפסיק לפנטז עליך

מחממנוע

New member
אח. איזה חמו

חשבת חמוד אה יא חמור! יא אוהד בפטיסטים עם קוביות ברזל מקורח ועדתו ואשתו המפילנית ברכות, נכנסת אל תדאג אני אכנס אליך עוד מאתיים פעם ובקשיחות אבל להרוג, אני אהרוג אותך ברכות!

אבזץ

New member
זיון שכל...

והכותרת יותר ממעצבנת... "בואו תשמעו סיפור על אחת שעשתה את זה פשוט כי היא אוהבת גברים" גועל נפש מזוקק

למעלה