גם אני כשה לא תוקע אותי
ל לוקחת לריאות New member 14/1/06 #23 ../images/Emo43.gif גם תוקע?../images/Emo12.gif איפה ...דווקא נורא בא לי....חחחחחחחחח
ט טליה1233 New member 14/1/06 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשהחבר ישן אז רק תפוזים נשארו חחחחחחחחחחחחחחחחח
א אלמרה New member 14/1/06 #27 ברור! יש לי מקדחה ומברגה חדשות... ואני גם תוקע מסמרי פלדה בבטון... הכל מכל כל... אבל מאחורי כל תקיעת מסמר או בורג יש גם ענין שלם של דיבל... זה מסובך לזביר לך כעת...
ברור! יש לי מקדחה ומברגה חדשות... ואני גם תוקע מסמרי פלדה בבטון... הכל מכל כל... אבל מאחורי כל תקיעת מסמר או בורג יש גם ענין שלם של דיבל... זה מסובך לזביר לך כעת...
ל לוקחת לריאות New member 14/1/06 #31 אם בני ישראל היו עושים ... ושומעים אח"כ... הם לא היו הולכים 40 שנה במדבר...חחחחחחחח עזוב זאת השעה...לא להתייחס לטעויות בפרטים היסטורים
אם בני ישראל היו עושים ... ושומעים אח"כ... הם לא היו הולכים 40 שנה במדבר...חחחחחחחח עזוב זאת השעה...לא להתייחס לטעויות בפרטים היסטורים
ש שמוצקין New member 14/1/06 #33 אני ../images/Emo13.gif ישנתי כבר והתעוררתי בטח טלך לישון שוב עוד מעט. אין עאן איש