אני חושב שלא רק תשתתף בצערי אלא תהיה בתוכו בקרוב.
N necky New member 29/6/04 #24 אני מקווה שלא... אני בניגוד אליך אעשה הכל כדי שזה לא יקרה לי אני אפילו מתכנן לנסוע ללונדון בקרוב
N necky New member 29/6/04 #26 אז בוא... תעלה איתי באותה טיסה ללונדון ותפריע להם ותגרום לקראל לחשוב שהיא בוגד בו איתך וככה תזכה בה
A aloudy New member 29/6/04 #33 "מתאים לי" אני מרגיש כרגע כמו הומו עם בגדי "מתאים לי" חחח כן מסתדר מצידי...
N necky New member 29/6/04 #36 חחחחחחחחחח קרעת אותי עם זה ועוד משהו אל תספר כלום לספיר כי היא תעשה כל דבר כדי לתרפד את זה
N necky New member 29/6/04 #38 כן אני יודע.... אבל לא לדאוג לפני שתלכי לישון או שאני אלך לישון אני אעשה לך שטיפת מוח ואת תשכחי הכל
N necky New member 29/6/04 #41 מה את לא מאמינה.... אז חכי מחר שנדבר תראי איך שלא תזכרי משהו ממה שהיה פה היום
N necky New member 29/6/04 #44 חחחחחחחחחח קודם כל את לא תדעי שהיה פה משהו אז את לא תחפשי ודבר שני אני לא בטוח שהוא יהיה פה כי אני לא יודע אם אנחנו בכלל מדברים עכשיו או שאת מדמיינת את זה(נהיה סרט אימה)
חחחחחחחחחח קודם כל את לא תדעי שהיה פה משהו אז את לא תחפשי ודבר שני אני לא בטוח שהוא יהיה פה כי אני לא יודע אם אנחנו בכלל מדברים עכשיו או שאת מדמיינת את זה(נהיה סרט אימה)
S sapir aloud555 New member 29/6/04 #46 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אימה!!!!!!!!! מה נסגר עם סרט האימה של האלאודס.....אוף כמה זמן....... חעחעחע אני אדע שיש שם משו.....אל תדאג.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אימה!!!!!!!!! מה נסגר עם סרט האימה של האלאודס.....אוף כמה זמן....... חעחעחע אני אדע שיש שם משו.....אל תדאג.
N necky New member 29/6/04 #47 טוב נחיה ונראה... לילה טוב ספירוששששששש לילה טוב אחים שליייייי בייייייי
S sapir aloud555 New member 29/6/04 #48 אוף עכשיו הכל נסגר כולם הולכים לישון... לילה טוב אני פרשתי גם לצערי....
A aloudy New member 29/6/04 #50 באסה נשארתי לבד...../images/Emo7.gif טוב גם אני יוצא..... לילה/בוקר טוב לכם....