מי ער פה?
ב בא לבד2 New member 3/8/09 #4 אז למה שאלת למי בא? אסור לפתות אותנו בדברים כאלה ואז להגיד שאין. וחוץ מזה שתמיד את יכולה לרדת לפיצוציה ולקנות..
אז למה שאלת למי בא? אסור לפתות אותנו בדברים כאלה ואז להגיד שאין. וחוץ מזה שתמיד את יכולה לרדת לפיצוציה ולקנות..
ח חתולת דבש1 New member 3/8/09 #6 אם היתה היענות הייתי קונה ומגישה לילה טוב לך אני מניחה שאני היחידה פה שערה
ב בא לבד2 New member 3/8/09 #9 הלילה הוא הלילה הוא הלילה.. אני בהפסקה מאלכוהול חתולה.רק יין אדום בימים האחרונים שותה. קודם תדאגי שיהיה אח"כ נראה..
הלילה הוא הלילה הוא הלילה.. אני בהפסקה מאלכוהול חתולה.רק יין אדום בימים האחרונים שותה. קודם תדאגי שיהיה אח"כ נראה..
ח חתולת דבש1 New member 3/8/09 #10 חחחח אני לא זוכרת אפילו מתי היה הפעם האחרונה ששתיתי עברו כמה חודשים טובים
ב בא לבד2 New member 3/8/09 #11 אני שותה כל יום לפחות כוסית יין אחת.. ורק אדום.מת על היין הזה.זה טעים,ואפילו בריא. קצת שבעתי מאלכוהול.ותאמיני לי אני מבין בזה מאד.אבל די הפסקה קלה.. קדימה תקני בקבוק ותתחילי את הסטלה..
אני שותה כל יום לפחות כוסית יין אחת.. ורק אדום.מת על היין הזה.זה טעים,ואפילו בריא. קצת שבעתי מאלכוהול.ותאמיני לי אני מבין בזה מאד.אבל די הפסקה קלה.. קדימה תקני בקבוק ותתחילי את הסטלה..
ב בא לבד2 New member 3/8/09 #13 ברור שאין כמו לשתות עם אנשים.. אבל גם לבד פעם ב.. זה אחלה,וכייף.ואף אחד לא מזיין לך במוח..
ח חתולת דבש1 New member 3/8/09 #14 הימים שלי לשתות לבד ניגמרו תאמין לי שתיתי מספיק בחיים לא בריא לשתות יותר מידי
ב בא לבד2 New member 3/8/09 #15 מי כמוני יודע שלא בריא לשתות יותר מדי.. אבל זה נחמד וכייף.ברגע שלא מגזימים.להיות בראש טוב..