מי ער? ופה?
ל לא קוראים לי דרור New member 28/4/07 #3 :] מי באמת? אוף אני נראה לי הולכת לנסות לישון, אני עובדת מחר
מ משתתףחדשישן2 New member 28/4/07 #5 או שאולי,כפי שכתבה לי מישהי,לא מזמן אני צריך להבין את הרמז?!?!?!?!
ג גבריאל וזה הכל New member 28/4/07 #7 כן, שונאים אותך כאן!!! אתה לא רצוי.. לך! סתם נו... מה מעשיך בשעות הזויות אלו?
ג גבריאל וזה הכל New member 28/4/07 #9 משוועת לטראומות.. שיקרה משהו!!! אחרי שחברה דפקה לי ברז ובזכות זה אני דפקתי ברז לחברה אחרת... כלום. ערב משעמם.. ונראיתי כל כך טוב היום!!! פשוט מהמם... חח רק מקודם התיאשתי סופית והורדתי את הג'ינס.. אחח... תאמינו לי אין צדק בעולם...
משוועת לטראומות.. שיקרה משהו!!! אחרי שחברה דפקה לי ברז ובזכות זה אני דפקתי ברז לחברה אחרת... כלום. ערב משעמם.. ונראיתי כל כך טוב היום!!! פשוט מהמם... חח רק מקודם התיאשתי סופית והורדתי את הג'ינס.. אחח... תאמינו לי אין צדק בעולם...
ג גבריאל וזה הכל New member 28/4/07 #12 ולכל סיר יש מכסה וכל אללה ואכבר מסתיים ברצח של המואזין בשלב מסויים לא יודעת מה זה קשור.
ל לא קוראים לי דרור New member 30/4/07 #18 ולכל send יש end חה חה.. איזה מדריכה שלי פעם אמרה את זה איזה סתומה!
ל לא קוראים לי דרור New member 28/4/07 #13 אוי, אל תעשה לי ריגשי.... זה אף פעם לא יפעל לטובתך.... חוצמזה היה אתמול חרא של יום, סתם לא רציתי שהוא ימשך. במיוחד אם כשהלכתי לישון נרדמתי תוך דקות ספורות!!!!
אוי, אל תעשה לי ריגשי.... זה אף פעם לא יפעל לטובתך.... חוצמזה היה אתמול חרא של יום, סתם לא רציתי שהוא ימשך. במיוחד אם כשהלכתי לישון נרדמתי תוך דקות ספורות!!!!
מ משתתףחדשישן2 New member 28/4/07 #14 זה לא בכיווון אפילו... שמחתי שנכנסת לפורום כשהיתי שם וחשבתי שתתפתח שיחה.כשהבנתי מתגובתך שהמחשבה שלי היתה לא נכונה,הבעתי את צערי ואת אכזבתי.זה הכל.
זה לא בכיווון אפילו... שמחתי שנכנסת לפורום כשהיתי שם וחשבתי שתתפתח שיחה.כשהבנתי מתגובתך שהמחשבה שלי היתה לא נכונה,הבעתי את צערי ואת אכזבתי.זה הכל.
ל לא קוראים לי דרור New member 29/4/07 #16 אם ככה אני מצטערת.. פעם הבאה אני אשתדל להישאר קצת יותר ערה... (אתמול פשוט הייתי גמורה)
מ משתתףחדשישן2 New member 30/4/07 #17 אם לא נרדמים מהר בלילה מסוים, מילא,אבל לעשות מאמץ כדי להשאר ערים,זה לא מוצדק ולא טוב.