מי עלה על זה ?

פנומן 72

New member
מי עלה על זה ?

את שלושת העונות של הישרדות לא פספסתי פרק. אפעס, כשהחליטו על עונת "אולסטארס" כבר אחרי 3 עונות החלטתי שזו העת לקחת פסק-זמן מהריאליטי הזה, כן למרות שמעיין פורטר הכוסית-על משתתפת בתוכנית. כאן בתמונה היא אולי לא נראית הכי טוב אבל זה ממש במקרה. במציאות היא נראית יותר מדי טוב. כמו שאתם רואים יש לה גם חזה משובח שאי אפשר להוריד ממנו את העיניים. ולכן, ברור לכולנו שמי שראה שהיא מחזיקה שקית תפוצ'יפס היתה אישה, כי רק אישה יכולה להוריד את העיניים מהחזה של מעיין. והקטע שלא שודר בסופו של דבר עשה רעש גדול של איך לעזאזל מנשנשים השורדים תפוצ'יפס כשהם אמורים להתקיים מאורז דלוח ואגוזי קוקוס שהם מורידים בעצמם. אולסטראס עאלק.

Rיקושט

New member
מעין אכן יפה

אבל יש לה דפקה בעיניים ותנועות גוף נוראיות, שלא לדבר על הדיבור וההתנהגות... לא סתם היא ליצן. לצערי הישרדות ישראל רחוקה מאוד מלהיות הישרדות האמיתית (האמריקאית), בעוד אצלינו מתעסקים בגועל נפש בין האנשים שמבוסס על סטיגמות, גזענות ושאר החולי של החברה הישראלית ופחות במשימות עצמן ובאסטרטגיות, אצל האמריקאים זה הפך לאומנות. כל פרק באמריקאי יותר טוב מהשני וכל עונה מתעלה על הקודמת, שלא לדבר על הכמויות של העירום (אומנם מטשטשים, אבל שם הן משלימות משימה גם אם החלק העליון של הביקיני נפל לגמרי). ממליץ בחום לראות את עונות 19 ו 20 (האחרונה) רק כדי להתמוגג מהרשע האולטימטיבי, ראסל

פנומן 72

New member
אל תשלח אותי לראות את ראסל

תשלח אותי לראות את הפרקים שבו הביקיני נופל ... חבל באמת שמטשטשים.

Rיקושט

New member
כל עונה נופל, זז, מציץ...

אם אני לא טועה בעונה האחרונה דווקא, אפילו פרק הראשון יש הבלונדה שמשלימה משימה בלי חזיה בכלל. Sugar שמה.

Rיקושט

New member
ואגב לשלוח אותך לראות את ראסל...

הוא פשוט מתאים מאוד לפורום כאן, תארו לכם מתחרה ששורף לשני את הגרב בזמן שהוא ישן או מחביא לשבט את הסכין בזמן שהם לא רואים ... מתעלל בהם, תענוג.

זלאמן

New member
גאוני!!! במבחן של הגורילה הצלחתי אבל

החזה של מעיין באמת הסיח את דעתי מהשקית של התפוצ'יפס :) אני עד כדי כך שטחי? או אולי סתם חרמן...

למעלה