מי עיצבן אותי היום??

elizabetha

New member
מי עיצבן אותי היום??

יש דברים שפשוט מרתיחים אותי! ביקשתי מבעלי שיתקשר לחב' לווין כדי לברר מתי נגמר החוזה (כי הבנתי שלפעמים הם מחדשים אוטומטית ואני לא רוצה) אז הוא אומר לי שהוא התקשר והמתין מלא זמן על הקוו למענה של נציג שירות. (בהודעה אומרים שיש עומס..) טוב בקיצור בסוף הוא התייאש, והתקשר למספר של אותה החברה רק למחלקת הרשמה ומינויים. ושם תיכף ומיד ענו לו!!! לא מעצבן???

asaf24682

New member
זה הכי מעצבן בעולם!!!

אולי בגלל שיש להם כל כך הרבה תקלות אי אפשר להשיג אותם ומאותה סיבה אף אחד גם לא נרשם חחחחח סתם צוחק
עכשיו ברצינות, את כל כך צודקת, זה קורה בהמון חברות נותנות שרות וככה למעשה הם גם מרמים את הלקוח, הוא יחשוב שהכל בסדר והם עונים מהר, אבל לך תחפש אותם אחר כך... פשוט מעיק בטרוף
אני יכול להגיד לך שלא מזמן, ראיתי את הפרסומת החדשה של דביר, שהם שרים שם בדד וכאלה חחחחח מעבר לזה שנקרעתי מצחוק ממנו ושאני חולה על השטויות שלו. אני באמת חושב שצריך להעביר חוק לכל נותני השרות במדינת ישראל, שלכל לקוח יהיה נציג קבוע משלו, שהוא יכול לפנות אליו במשך היום, (אפילו אולי אותו בנאדם, שאיתו הוא סגר את העסקה, לא יודע מי) למה צריך את כל הטרטור והעצבים האלה
ותכלס זה גם ייתן תעסוקה להמוניי אנשים במדינה שלנו. מקווה שיסתדרו לך הדברים המשך יום טוב

למעלה