מי עושה קפה?
B BlogTV Police8 New member 5/2/07 #3 אתה עושה...רק לזכור דבר חשוב לכבות מהר לפני שזה גולש... 2 סוכרזית... תודה
S syrus New member 6/2/07 #12 איך הגעת לזה? הוא ביקש קפה, אני ביקשתי תה... זה שהחלטת שהוא עושה... זאת בעיה אחרת אני סתם ציינתי משהו שלמדתי בצבא פוליס5 רחוק מלהיות בחורה הוא גבר גבר (עכשיו תתפשט)
איך הגעת לזה? הוא ביקש קפה, אני ביקשתי תה... זה שהחלטת שהוא עושה... זאת בעיה אחרת אני סתם ציינתי משהו שלמדתי בצבא פוליס5 רחוק מלהיות בחורה הוא גבר גבר (עכשיו תתפשט)
B BlogTV Police25 New member 5/2/07 #7 סליחההההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אדוןןןןן סיירוס להירגע עם הקפה והסוכר אני למשל עד היום לא יודעת להכין קפה אז דניאלי נס בבקשה חצי סוכר אני רוצה את זה מוגש עם עודיות למיטה
סליחההההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אדוןןןןן סיירוס להירגע עם הקפה והסוכר אני למשל עד היום לא יודעת להכין קפה אז דניאלי נס בבקשה חצי סוכר אני רוצה את זה מוגש עם עודיות למיטה
B BlogTV Police8 New member 5/2/07 #9 עודיות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי
B BlogTV Police20 New member 6/2/07 #10 תיקון טעות!!!! בנות בצבא עושות 3 דברים 1 קפה 2 סוכר 3 את המ"פ
B BlogTV Police17 New member 6/2/07 #11 תיקון לכולכם!!! הבנות בצבא אומרות לחיילים מה לעשות והם מבצעים! וחיילת שלא עשתה את זה פראיירית... זה היה אחלה תפקיד
תיקון לכולכם!!! הבנות בצבא אומרות לחיילים מה לעשות והם מבצעים! וחיילת שלא עשתה את זה פראיירית... זה היה אחלה תפקיד