מי עושה פסח איפה?

TomerEp

New member
מי עושה פסח איפה?

אני עושה בגואן-ז'ו, עם רבי אליהו הנכבד בבית חב"ד. ולסיפור היום, הגעתי באוטובוס לילה לגולין, לקח משהו כמו 9 שעות, כי באמצע הדרך התפקשש משהו באוטובוס, לא נורא, בשחר ירד גשם, אבל עד שהגעתי לגולין כבר נגמר. ירדתי מהאוטובוס, וישר התנפלו עליי מלא עובדי מלונות למיניהם והביאו לי לבחור מלון, בהתחלה הציעו לי ב100 יואן, אבל לקחתי חדר ב60, מיקום לא משהו, דרומית מהתחנה המרכזית 5 דקות הליכה. שמתי את התיק בחדר, ויצאתי לחפש "גולין נודלס", טעמתי בגואן-ז'ו והתאהבתי, גם המחיר מגניב, רק 2-3 יואן. בדרך סיני אחד אמר לי שלום, שאל מאיפה אני, אחרי דקה הוא סיפר לי שהוא מורה לאנגלית, ושהוא מלמד רק בצהריים, אז שאלתי אותו איפה יש נודלס, ואיפה יש אינטרנט, אז ישבנו בנודלס, דיברנו, הוא הציע שאני אשכיר אופניים, ואסע איתו לפארק הזה, זה שהיה הארמון של האמפרור, וכרגע משמש כאוניברסיטה, ויש בו את הגיבעה הזאת, קיצר היה נחמד, גם הלכנו לקנות כרטיס למופע אקרובטיקה מסורתי בגולין, והוא סידר לי חצי מחיר הנחה כי הוא אמר שאני תושב גולין, שאני מלמד אותם שם או משהו, אז הוא אמר לי להגיד לתיירים אחרים שהשגתי את הכרטיס הזה דרך הנחת סטודנט. זהו, עוד מעט אני הולך למופע, נקווה שיהיה מעניין, יום טוב לכולם.

למעלה