מי עושה פה שחזור?

kung fu

New member
מי עושה פה שחזור?

התחלתי לחלק את החיים שלי לקטגוריות או לתקופות, ולכל תקופה/קטגוריה רשמתי את האנשים שקשורים אליה. למשל: חברים לשעבר תיכון יסודי אוניברסיטה שכנים משפחה ועוד ועוד אני עובדת על הרשימה, וזה עושה לי מאד כיף. אני כבר מחכה להחזרות הכוחות שאני אעשה!

kung fu

New member
אוקיי עכשיו זה ממש נוח!

חילקתי את הכל לתקופות כרונולוגיות, כאשר בכל תקופה יש אנשים וקטגוריות. נראה לי שאני אתחיל בהחזרת כוחות עם כל אחד, ואזכר באירועים שקשורים אליו. יש לי כרגע 6 עמודי WORD עם שמות, ובטח עוד יתווספו בהמשך עוד אנשים.

kung fu

New member
יש כל מיני דרכים

ויש כל מיני שיטות לסידור ומיון. אני בחרתי בדרך של קטגוריות לפי זמן (פירטתי בהודעה הקודמת). למשל: יסודי. אני כותבת את כל השמות של האנשים שהיו איתי ביסודי. עושה אותו הדבר על אוניברסיטה, צבא, משפחה, ועוד. אחר כך עושה החזרת כוחות עם כל אדם ברשימה, משנה הסכמים אם צריך (בכל מערכת יחסים יש הסכם), החזרת כוחות עם אירועים ועוד. אני רק מתחילה בשחזור. אני לא יכולה להדריך אותך/מישהו בנושא. גם אם לא תשחזר את החיים שלך, ורק תעשה החזרת כוחות עם אנשים משמעותיים בחייך זה יהיה מעולה. תקבל חזרה המון אנרגיה, ותשתחרר מאנרגיה/צ´י לא שלך.

KEiN

New member
שינוי הסכם כולל בתוכו

גם חוסר פגישה? כאילו לקחת מישהו ששאב ממני אנרגיות בערך 10 שנים ולהגיד שלא נפגשנו ??? בערך 2000 טון אנרגיה הלכו ב10 שנים האלו...

kung fu

New member
אין קשר לשינוי הסכם ולמה שרשמת.

בכל מערכת יחסים שלך עם אחרים יש הסכם. למשל יכולה להיות מערכת יחסים שההסכם הוא: שלך יש תפקיד במערכת של שולט, תוקפני, חם מזג, ולאדם השני יש תפקיד של נשלט, והתפקיד שלו הוא לקטר ולהעזר בך. זה על רגל אחת. לא בטוחה שהסברתי את זה טוב, אבל אני אישית מבינה את זה. אני עבדתי על זה בהדרכה של הילרית. לא יודעת אם אמורים לעבוד על זה ככה סתם בלי הדרכה אישית.

למעלה