מי עובד עם?

yoelnd

New member
מי עובד עם?

היי
מי עובד עם חברת המלניום? איך השירות שלהם? המשלוחים?
בעניין המחירים אין לי ברירה בגלל ייצוג בלעדי למוצר מסויים עד שאגיע לייבוא אישי וגם המחיר סביר.......

yoelnd

New member
?????? אף אחד לא מזמין????

היי
טוב אז אומר רק שביצעתי הזמנה והיא היתה אמורה להגיע ביום למחרת ולא הגיע וכמובן גם לא התקשרו......
התקשרתי לברר - אה...... טוב תוך שעה אני אצלך.......... ביקשתי פיצוי קטן ואז הבנתי שאין עם מי לדבר - אני לא ה"בסדר" ועוד חוצפה מצידי.....
אתה רוצה עכשיו או לבטל עיסקה? עניתי לבטל!

אז אני התחלתי ברגל שמאל איתם ומבירור עם אנשים אחרים אנו חיים באותה סירה הפכפה..........

dudusapir

New member
וזו בדיוק הסיבה...

כדאי לעבוד עם חנות קטנה/ בינונית ששם נותנים שרות אישי מכל הלב.
חנות עם ספר המלצות, יחס אישי, משלוחים מהירים ומענה של בנאדם ולא מרכזיה!

yoelnd

New member
אבל....

היי
מה לעשות שהוא רכש "בלעדיות" על שיווק מוצר ואין אותו לאחרים?
ביררתי אצלך וגם אצל אנוש (קו טבעי)
אם אתה יודע אצל מי ניתן להשיג מילוי לקונכיות חמות????

dudusapir

New member
אני אישית כמטפל מוותר על כל מיני גימיקים

כל יום מישהו אחר ממציא שיטה או גימיק...
נו באמת...
יש עיסוי באבנים חמות
חוץ מזה הקונכיות והמילוי לא זול...

0 אור 0

New member
מנסה לענות על קו דק מול חוקי הפורום

בעקרון אנחנו לא דנים בספק ספציפי בפורום מחשש פרסום מחד ולשון הרע מאידך, לכן בבקשה לא להרחיב את הדיון הזה בספק ספציפי
בהתייחסות כללית יותר אומר, שכאשר זו לא קניהספונטנית באינטרנט או בבית טבע (שגם זה קורה לי לא פעם), אני משתדלת לקנות לא לפי השם אלא לפי האדם שמאחוריו
במקום שאני יודעת שיושב מאחוריו אדם אמין, שירותי ואוהב התחום, אני לפעמים מרשה לעצמי לקנות שמן "אנונימי" ולסמוך על הבטחת המוכר שזהו השמן שגם הוא משתמש בו.
בדרך כלל הוא גם ידאג להסביר לי שיש לו דרגות שונות - בסוג הזה את יכולה להשתמש לעיסוי ובסוג השני מס]יק משובח גם לקוסמטיקה.
כללית , השמנים של ספקים גדולים שמתמחים בעבודה מול ספאים אינם תמיד באיכות שאני אוהבת להשתמש בה (יצא לי לחוות אותם בספא וגם פעם אחת בקניה פרטית של שמנים שזרקתי לפח חצי מהם אחרי שקיבלו ריח רע לאחר מספר חודשים בבית - כשהשמנים הרגילים מחזיקים אצלי הרבה יותר)
לגבי הקונכיות, אני בהחלט מתחברת עם דבריו של דודו - לאותו אפקט אפשר להגיע בדרכים שונות ונגישות יותר - אם על ידי שמן חם, אבנים חמות, שקיות צמחי מרפא (שאני למדתי להכין לבד מהטבע אבל הבנתי שיש כבר לקניה מוכנות שמביאים מתאילנד) ובטח עוד כמה אביזרים שעוד לא שמעתי עליהם ולא התנסיתי בהם.

למעלה