מי נתן לנו מדינה???

MrBig222

New member
מי נתן לנו מדינה???

מפלגת הגימלאים 7 מנדטים מה ניסגר אנשים עם כול הכבוד לקשישים (ויש כבוד) אני חושב שלמדינה שלנו יש דברים חשובים יותר לעבוד עליהם ok אתם דואגים לגימלאים תצביעו למפלגה שדואגת לקשישים אבל מה יש לגימלים להציע??????

MrBig222

New member
להיזדקן בכבוד?

בכלל אם תשאלו אותי המדינה צריכה לדאוג לחד הוריים ,נכים ,משפחות מרובות ילדים,קשישים הפכנו למדינת סעד אנשים יותר מדיי סומכים על המדינה שתדאג להם ותשלם להם את החשבונות אני מכיר נכים שעובדים ולא זקוקים למדינה אני מכיר קשישים שיצרו לעצמם פנסיה המדינה לא צריכה לתת למובטלים דמי אבטלה את הכסף היא צריכה להשקיע במקומות עבודה כמו שאיש חכם אמר פעם "לאדם רעב אתן דגים הוא יהיה שבע מספר חודשים אתן לו חכה הוא יהיה שבע תמיד"

motyka

New member
פנסיונר כבר לא יכול לדוג

הוא כבר צריך את הדגים עצמם, יחד עם התרופות המתאימות.

PurpleShezif

New member
תגיד לי אתה לא מתבייש?

אנשים שעבדו 30, 40 שנה כמו חמורים.. אנשים עם תארים שנתנו הכל בשביל המדינה מרוויחים פנסיה של כמעט 40 אחוז וכאלה פחות מהמשכורת שלהם אתה לא חושב שזה בושה וחרפה? מי אתה שתעביר ביקורת עליהם? תגיע לגיל הזה ואז תדבר אחרת. כגולם מזדקנים בסוף הגיע הזמן לתת כבוד לאנשים שבנו את המדינה שלך, בגלל אנשים כמוך יש שחיתויות במדינה הגיע הזמן להעלות את שכר המינימום לתת פנסיה כמו שצריך לגמלאים ולעזור לאנשים במצוקה במיוחד אנשים מהפריפריה שצריכים לקרוע את התחת בשביל 4 שנים של לימודים. תתבייש!! חוצפן

MrBig222

New member
לא אני לא מתבייש!!1

כי בגלל אנשים כמוך המדינה לא זזה לשום מקום תקציב המדינה זעום לעומת מדינות מערביות אחרות ובמקום לדאוג לפיתוח המדינה ולעלות את רמת החיים בארץ המדינה עסוק בלתת תקציבים למובטלים במקום ליצור מקומות עבודה חדשים הכסף מושקע בלתת תקציבים לפרזיטים אז אני לא לא מתבייש !!! וזה לא שאני מעביר ביקורת על הגימלאים אני מעביר ביקורת על מצב הכלכלה כלכלת סעד המדינה גובהה מיסים כפולים כדיי לכלכל אנשים שמחפשים מישהו שיעזור להם במקום לעזור לעצמם

קיילי 58

New member
אני לא מקנאה בהורים שלך

בטח כשההורים שלך יגיעו לגיל השלישי אתה לא תראה אותם ממטר תזרוק אותם באיזה בית אבות נידח יא מטומטם בגיל 70 אפשר במדינה הזאת?מגיל 40 אתה לא יכול לעבוד אז תשתוק

אבל איזה קטע, אנחנו לא ארה"ב

אנחנו שרדנו בגלות רק כי היינו קהילה מאוחדת אם למדת היסטוריה ושחכת אני אחזיר אותך: במאה ה-19 תוחלת החיים של היהודים עלתה כי אנחנו דאגנו לחברה שלנו. לקשישים, לתינוקות, לנכים. מי שצריך עזרה - עוזרים לו. אתה בעד להעיף אנשים במצוקה לרחובות? אין בעייה. אבל אני חושבת שזה מאוד חכם לתת לאנשים אחרים להתקדם בזמן שאנשים שתרמו למדינה כל כך הרבה וחלקם סבלו מהשואה להיקבר ברחוב

Sparklina

New member
אבל זה גם לעניין מבחינה ../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gif

מעשית- אחת מהאוכלוסיות החלשות ביותר היא הגימלאים. לא ייתכן שאנשים בגיל הזיקנה יצטרכו להיות במצב בו הם נאלצים לבחור האן לקנות אוכל או תרופות- זאת מםני שהפנסיה שהם מקבלים עלובה במקרה הטוב, ועוד לאחר שהם שילמו ביטוח לאומי במשך עשרות שנים. כולנו נהיה גמלאים יום אחד, יש לזכור. אבל בלי קשר לזה ולתועלת של בחירת הגימלאים עבורנו בעתיד (גם אם הוא רחוק), זו אוכלוסיה פגיעה (נכון, יש עוד אוכלוסיות פגיעות, אבל היא אחת מהן) וצריך שיהיה לה קול, כי המדינה ושליטיה (לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית) לא דואגים לה.

אורי 48

New member
למה יש גירעון ולוקחים קצבאות?

האמת היא שהכלכלה שלנו מנוהלת לא טוב ולכן יש גירעון, ואז ביבי אומר שלא היתה לו ברירה, הוא היה חייה לקחת מאנשים קצבאות... לקצץ בבריאות... אך אחד לא אומר לכם את האמת- עד לפני 15-20 שנה, על כל מעסיק היתה חובה להפריש סכום מסוים מהכסף שלו למיסים, כן, וזו היתה הדרך העיקרית של המדינה להכניס כסף לקופה שלה. אבל עכשיו, ובמיוחד בשנים האחרונות, המדינה מורידה את המיסים יותר מדי- ואז קורה שחסר לה כסף בקופה. המרויחים העיקריים - העשירים שיש להם מספיק, ומי שמפסיד זה הציבור שלמדינה שלו יש פחות "הכנסות". יודעים מה שמעתי? שרוצים להוריד עוד את המיסים, לא הספיק להם הגירעון האחרון. ועוד אתם מתלוננים על פרזיטים... למה מסתירים את האמת הפשוטה?

למעלה