מי נמצא פה?

keren007

New member
מי נמצא פה?

או ששוב אני לבד? למה תמיד אני נשארת לבד?! לא יכול להיות שזה הגורל שלי! אפילו כלב אין פה!
טוב אולי כלב יש..... אבל פיל אין

ויקי16

New member
קרן היא חתול!! קרן היא חתול!!

(עכשיו הבנתם למה אנחנו רבים כל הזמן?)

ויקי16

New member
אל תנסי לעבוד על אנשים...

(היא גילתה לי אתמול...היא מתביישת..קשה לה עם זה...גם לי לקח זמן "לצאת מהמלונה"...)

keren007

New member
ויקי´לה, ויק´וש, תחזרי למלונה

ולעולם המיוחד שלך..................... אני לא חתול

ויקי16

New member
טוב...קרן זכותך לא לגלות...אבל אני

ברגע זה מודיעה באופן רישמי לכולם, שאני לא כלב!! חי חי !!! עבדתי עליכם!! נכון שהאמנתם? אני יודעת...אני מוכשרת...אני עוד אהיה שחקנית או משהו..חכו ותראו! הוואו!! (אופס נפלט לי) ועכשיו ברצינות..... החלטתי לפרוש מהפורום... אם אתם רוצים לדעת למה, תשאל את גברת מגדלת חיפושיות 007 היא אשמה!! תראו באיזה מצב אני בגללה...כרגע הסתכלתי במראה ונראתי ככה:
... ואם אתם שואלים, אז עכשיו אני ככה:

mirchell

New member
אורחת בפורום

ערב טוב לכם בזה הרגע נכנסתי לראשונה לפורום ,אז איך אתם מקבלים אורחים חדשים ?

אני ישלח לך כתובת

ותקבלי הכנסת אורחים מיוחדת... סתם, ברוכה הבאה ותנסי לא להשתגע (יש פה אנשים שפעם היו פרופסורים, למשל קרן וויקי)

ויקי16

New member
תראה...

לשאלה שכזו יש הבטים רבים ושונים בתחומי המדע. אין ביכולתי לענות לך כרגע, בשל הידע הדל שלך בנושא. במידה והתשובה מסקרנת אותך עד מאד, אתיעץ עם ד"ר קרן, ונחשוב יחד על להעביר מספר הרצאות בנושא.

ויקי16

New member
תודה על המחמאות! ../images/Emo9.gif

עכשיו בוא נתחיל בניתוח השאלה. בתור התחלה, אנא אמור לי כמה זה 1+1.. לצערי כשעשיתי את התואר, זה לא היה בחומר...

ויקי16

New member
נמתין עד מחר..

אולי ד"ר קרן יודעת? בתקופה שלה בטח עוד למדו את זה...

אז בזמנו אני זוכר את קרן

הייתי משגיח שהיא לא תברח מהלול שהיא כבר גדלה (בת 18 בערך) היא כבר הפסיקה להתייחס אליי והייתה יוצאת חופשי מהלול, אבל שהיא גדלה עוד יותר (בת 37) היא הלכה ללמוד לתואר שני, ואז אני זוכר איך היא בכתה לי מהמכללה "לא רוצה לרשום שם, שכחתי את המוצץ בבית, תביא לי" אחחח...אלה היו זמנים....

למעלה