מי נמצא פה

shabluly

New member
מי נמצא פה../images/Emo35.gif

אני רצינית... יש לי כמה רעיונות... ויש כמה רעיונות שהיו לאנשיפ אחרים אבל מסיבה זו או אחרת לא יצאו אל הפועל... אז אני באמת רוצה לדעת, מי מחשיב את עצמו חלק מהפורום? גם כאלה שלא כתבו אף הודעה מתבקים לענות אם הם רוצים להשתתף במבצע הזה- מבצע להחייאת הפורום... אז בבקשה... מי שרוצה- ולא זה לאו דווקא אומר להיות אחראי על תחרות... זה אומר רק להשתתף בה ולכתוב מדי פעם תגובות... אפילו לא לפתוח טופיקים... אז בבקשה... כל מי שקורא את ההודעה הזאת תקדישו חצי שנייה כדי לענות לי... אפילו תשימו רק אייקון בכותרת... זה יספיק...

צדק8

New member
../images/Emo45.gif שאלה-

אני לא מצליחה להבין למה אנשים כותבים שהם פה ומוכנים לעזור אבל אף אחד מהם לא נרשם לתחרות שהיא שני שירשורים מתחת. מישהו יכול להסביר לי ? תודה.

shabluly

New member
../images/Emo124.gifפרסום../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

טוב, אני חושבת שדבר ראשון שצריך זה:
אנשים
ולזה יש לי כמה הצעות:
שכל אחד יביא חבר אחד שלו או מהחיים או מהנט לפורום... פשוט תסתכלו על הרשימה באייסיקיו שלכם ותבחרו בנאדם אחד להוסיף לפורום... זה לא מצריך הרבה מאמץ...
כל אחד יבחר פורום, ממש לא משנה איזה, עדיף פורום שהוא פעיל בו, אבל, שוב זה לא כזה משנה, ידבר עם המנהל (צריך לעשות את זה לפני שמפרסמים על פורום לא? אופירע, תקני אותי אם אני טועה...) ויבקש לכתוב הודעה על פורום קוויזים בפורום הזה... שוב, לא כל כך קשה... השקעה של חמש דקות... ואני לא מאמינה שיש סיבה שלא יתנו לכם לכתוב על הפורום...
שוב, חתימה, אני כבר הוספתי משהו לחתימה שלי, אתם מוזמנים לבדוק למטה
(זה לא בקטע של "לא" זה בקטע של האמצע מצביעה כלפי מטה) אם יש לכם עוד רעיונות תציעו... אחרי שהפורום הזה ייקח קצת יותר נפח מבחינת אנשים... יהיה הרבה יותר קל וכיף למלא אותו מבחינת, תחרויות, תוכן, קוויזים(הממ... מעניין למה ועוד...) אגב, אופיר, שאלה לי אלייך? לאן נעלמו העידכונים השבועיים? הם חסרים לי

shabluly

New member
אני יודעת שזה מתחיל להיות מתיש

אבל לעצלנים, אני מעדיפה שתגיבו עם אייקון אחד, ובלי שום תגובה, רק כדי לדעת שקראתם... ושאתם עדיין בחיים... במקום שלא תגיבו בכלל.

ככה...

אם אתם רוצים לפרסם את הפורום, אז כן צריך לדבר עם המנהל לפני, אבל אני חושבת ששתי השיטות האחרות עדיפות. בקשר לעדכונים, הייתי כותבת אם היה לי *מה* לכתוב. כלום לא קורה פה...

למעלה