מי נמצא ב perris ב 5.1?

ofirf29

New member
מי נמצא ב perris ב 5.1?

אני מתכוון להיות ב perris קליפורניה בסוף שבוע של ה 5.1, אם מישהו שם, מתכוון להיות שם או מכיר מישהו שנמצא שם אשמח לקבל פרטים, אני צונח RW הפלאפון שלי 054-6699388 תודה אופיר פישר

noamk

New member
אני בטוח אהיה.

כי יש מסיבה ב-DZ ביום שישי בלילה לרגל העזיבה של אלכס וקריסטן. וזה אומר שאם תגיע לBombShelter ביום שישי, סביר להניח שתנמא את כל מי שאתה צריך. אם תגיע מאוחר מדי, סביר להניח שלא יהיה עם מי לדבר. אם אני אתעורר ביום שבת למחרת- תחפש אותי, ואני אכיר לך את כל ה-LO של ה-RW. אם אתה מתכנן לעשות מנהרה בסופ"ש הזה - כדאי שתזמין מראש.

ofirf29

New member
תודה רבה וכמה שאלות

קודם כל תודה על התגובה איך קוראים לך? אתה עובד שם? אני בכל מקרה מתכוון להגיע לשם ביום שישי, עד מתי יהיו שם אנשים?(לא מאוחר מדי) אני אזמין מראש זמן למנהרה מקווה שעוד יש מתי תודה אופיר

noamk

New member
קוראים לי noamk. זה די ברור , לא ?

ולא, אני לא עובד שם. אני גם לא צונח. אבל בגלל שאני גר די קרוב למועדון, והאוכל שם הוא ליגה א', יוצא לי לבלות שם הרבה. אנשים יש שם כמעט תמיד,כי הבאר נפתח ב7 בבוקר. בחורף יעף אחרון עולה בסביבות 4. הבאר פתוח עד לקוח אחרון או 2:00 לפנות בוקר. אם ירד גשם, לא יהיו צניחות, אבל עדיין יהיו אנשים במועדון לאור המסיבה. מנהרה: אין באר במנהרה. אתה יכול להתקשר ולקבוע ישירות. אבל אם אתה מחפש מדריך למנהרה לי יש רק המלצה אחת - טראוויס. אם אתה מעוניין אני יכול לתת לך את המספר טלפון שלו ואתה יכול לקבוע איתו ישירות.

oferbar

New member
גם לי יש שאלה

אתה לא צונח? כאילו דאה
ועוד שאלה: אתה ממליץ על הקוויאר או על מרק הסרטנים בבומבשלטר? אני תמיד מתלבט...

למעלה