מי ניצח מי ניצח בתחרות הבאולינג האנושי??
B BiAAcH New member 18/9/03 #2 נראה לי ש... אהרן מקגי ודייב אינגלנד... לפני שאתה נותן את התשובה תן לאחרים לענות...
R Roger Muscito New member 20/9/03 #10 כן מצטער אחי המחשב עשה בעיות.. בכל אופן חזרתי!! ובטעות נכנסתי על השם הישן שלי KingElvis=Roger Muscito ומי המתלהב שחושב שהוא מנהל?
כן מצטער אחי המחשב עשה בעיות.. בכל אופן חזרתי!! ובטעות נכנסתי על השם הישן שלי KingElvis=Roger Muscito ומי המתלהב שחושב שהוא מנהל?
J JKY New member 20/9/03 #11 אני שלום אני המנהל כי המנהל רשם שהוא מתרומם ואני לא רוצה מנהל מתרומם חחח גיא אני מצטער אני פשוט הומופוב חחחח
אני שלום אני המנהל כי המנהל רשם שהוא מתרומם ואני לא רוצה מנהל מתרומם חחח גיא אני מצטער אני פשוט הומופוב חחחח
J jackass kfar yona New member 19/9/03 #7 כן שלום אח שלי מי אתה בבקשה תתן פרטים אני שפיצי דרך אגב המנהל החדש של הפורום היחיד שמריץ פה קטעים וכולם מעתיקים ממנו :0)
כן שלום אח שלי מי אתה בבקשה תתן פרטים אני שפיצי דרך אגב המנהל החדש של הפורום היחיד שמריץ פה קטעים וכולם מעתיקים ממנו :0)
J jackass kfar yona New member 19/9/03 #9 אני צוחק וחוץ מזה שאני לא משלה אני משלו הוא הרבה יותר כלי לפי דעתי