מי ניצח ברווק בסוף

yes REAL

New member
הפרק ששודר אתמול היה ספיישל

"הבנות מגלות הכל" שבו כל הבנות שלא נבחרו ריכלו על מה שקרה מאחורי הקלעים. היופ פרק הסיום ובו תוכל לראות את בחירתו של אלכס. באופן אישי - אני חושב שדווקא זאת שלא נבחרה היא זאת שהכי זכתה...

אבל כמו שכבר אמרו

בעיתון של yes real הייתה תמונה של הרווקה וזה הרס הכל כי עכשיו זה ברור מי מנצחת......

yes REAL

New member
הייתי אומר על זה משהו אבל אני מנוע

מלהגיב בשל הקולגיאליות הכפויה עליי. רק אגיד שאני מבין את הטענות, מזדהה איתם ותומך בהן.

../images/Emo58.gifמה שמעצבן הוא...

שהם לא החזיקו בכלל מעמד..אחרי איזה חודש אחרי התוכנית הם נפרדו....גם הרווק השני לא החזיק מעמד וגם השלישי אחרי איזה חודש הם נפרדו(הרווק השלישי אחרי שבועיים) וזה ממש מעצבן שלא יוצא מהם כלום בסוף.... רק טריסטה הרווקה באמת התחתנה עם ריאן שהיא בחרה אותו ברווקה

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif אחד הדברים הבעייתיים הוא

שההפקה מצולמת כמעט חצי שנה לפני שידור הסדרה, ועד שהיא משודרת אסור להם להפגש כדי לא לחשוף את התוצאה, כך שבפועל הם כמעט מתחילים מחדש. בDVD של הרווק רואים כל מיני טריקים של ההפקה שדאגו להפגיש את אלכס והזוכה מאחורי הגב של כולם, אבל כל המעמסה הזאת על היחסים והמתח התמידי בטח שלא עושים להם טוב. אבל דווקא אלכס (1) ואנדרו (3) היו כמעט שנה עם הבחירות שלהן, שזה לא רע יחסית.

כן אבל בדיוק כמו שאמרת../images/Emo58.gif

חצי שנה הם לא רואים אחד את השני...אחרי זה חודשיים יחסי ציבור ואחרי זה נשאר להם עוד איזה 4 חודשים להחזיק מעמד...דרך אגב נראה לי שזה לאחר 3 חודשים נגמר... נ.ב - אתה יודע איך שידרו את הפרק עם הנשים מגלות הכל? הרי זה היה הרבה לפני...והן כבר הספיקו לראות את כל הפרקים והכל...

yes REAL

New member
הפרק צולם בשידור חי כשעה לפני

ששודר הפרק האחרון, ובארה"ב הוא שודר במשבצת השידור שלפני הפרק האחרון. כך שהנשים שהיו שם כבר ראו את כל הפרקים הקודמים.

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif משתמש בספויילר לטובת אלו

שרוצים לצפות בשידור הרציף ביום שבת. הזוכה היא אמנדה.

למעלה