מי נגד מי?!

ק ד ו ש

New member
מי נגד מי?! ../images/Emo129.gif

תעשו לי סדר רגע. יש פה כל מיני ויכוחים בפורום, חלקם על בסיס קבוע. אני רוצה להבין מי נגד מי, עזרו לי בכך. מה שהיה תמיד זה * רון נגד סימפלי, הוא טוען שהוא מקופח, והיא סנובית שגרה בנתניה אבל חשה שהיא מקיסריה. * לירן נגד נורמה. ריב שהתחיל לפי מקורבים לשניים עוד במסנג'ר. הוא טען שהוא חסם אותה במסנג'ר, היא טוענת שזה כתגובה לזה שלא ענתה לו. לירן בתגובה: "לא היה ולא נברא, הבחורה פשוט שקרנית". את תגובת נורמה לא ניתן היה להשיג עד פרסום ההודעה. *ויכוח חדש שפרץ אמש, אחד כזה שפתח לי את הבוקר בחפירה. ליידי מחבט + ג'ובאני VS טרולית. ליידי, המורה הרוחנית של טרולית לקראת לימודי המשפטים, נבגדה על ידי השנייה, הגיוני שמקנאה לג'ובאני שהתבדח עם ליידי על גבי הפורום ועל חשבונה של טרולית. עד שהאירוע לא יסתיים לא ניתן להשיג תגובות * רייקו נגד שאר העולם. כל מילה מיותרת. מי שמתעסק מתרסק. * ג'אן + יודה VS מובטלים\שמאלנים\ערבים\שאר בני מיעוטים. הצרפתי מדובדבן, והגולנצ'יק, מנסים להשריש את הפטריוטיות והערכים שלהם גם באלה שנולדו עם פגם, וגדלו להיות שמאלנים. כל אותו הזמן הערות מהצד של אייריש מציקות לי לעין. ואסור לשכוח את החבר'ה הרגועים, אלה שדואגים לשקט היחסי בפורום. האנשים הללו הם: בנסיעה, סתם מישהו 17 חחח מממ חחח, ג'ובאני (למרות שהיה שותף לריב, אך כנראה נגרר לפרובוקציה), אייריש שמשום מה כמה שלא מקללים אותה, היא אף פעם לא נכנסת לזה עד הסוף, ורייקו ברגע שמדובר בשרשור על משחקי מחשב, עוגייה מדי פעם כותבת הודעת נאצה, אך העניין שולי. זה מה שאני מבין, מישהו יכול להסביר לי?? בעיקר את המשבר בין תמי לטרולית.

ק ד ו ש

New member
ראוי לציין

שמואיז נכנס לקטגוריה של יודה וג'אן, אך גם בסוף לאלה שעושים שלום. על מורן אין מה לדבר, הבחורה פשוט מסוממת טילים. אם שכחתי מישהו, אנא הזכירו לי, קורה ששוכחים אחרי משמרת לילה וכשכל הגוף שרוף. חיים צינוביץ', הזהר לך.

JamicaniT

New member
למה טילים .. ברגוע.

חוץ מזה אני יכולה להיות עצבנית ולריב כשאני רוצה ..

danielo18

New member
איזה כיף שאני לא ברשימה..

יש מצב שאני צריך להיות מודאג מזה??

danielo18

New member
נורמלי?

את בטח מתכוונת לזה שאני יותר מדי זמן עובד ולא מוצא זמן לחיות...נכון?

אזרח111

New member
תגובה ...

חסמתי אותה ואת תמי בתגובה לזאת שהן עיצבנו אותי בפורום. את תמי החזרתי לאחר יום-יומיים .... נורמה מעולם לא עניינה אותי ממש ... יבשה מדי

ד נ ע

New member
peace n love baby

אני בעד שתנסה לא לחשוב על הפורום בשעות הפנאי :)

ק ד ו ש

New member
אל תדאגי

שאני לא במשחב אני בהחלט לא חושב על זה... רעיון ההודעה עלה כשקראתי הבוקר את הזוהמה שעלתה כאן. עכשיו קישטה, לכי שימי שמן על הגז, אני מכין שניצלים.

פשוט לא נורמלי

לירן החליט לריב איתי כי אני לא זורמת על פי הגדרתו. מצטערת אבל אני אוהבת את הגברים שלי עם בולבול.

אזרח111

New member
אז את אומרת שאני צודק , רק שאת מעותת

אמרתי שאת יבשה .... מפה ועד זורמת, ומה הקשר בכלל לבולבול? זה כל מה שבראש שלך? לכי, לכי לעשן ....

תמיררר

New member
אותי לא הכנסת :/

אני רושם את עצמי ב"חבר'ה הרגועים".. :) איזה יום מטורף... יצאתי מהבית ב4 בבוקר לירושלים וחזרתי הביתה לפני רבע שעה. איך שאני נשכב במיטה ועוצם עיניים אני נרדם... הכי כיף :) לילה טווווב!!

הטRולית

New member
קדוש, יא'מחרחר ריב שכמותך!!

ככה, אתה שם אותי ברשימה השחורה?! מיד אני שולחת עליך צבא של פליטי פת"ח.

למעלה