מי מתכונן לאומן.......

MAORBIKE26

New member
למרות שבוטלה הטיסה ה"קצרה ארוכה

אני לא מיתייאש כמה שיעלה לא אכפת השנה לא מעניין אותי אני אנסע לאומן ויהי מה 3 שנים מלחיצות עברו עלי כל פעם חיכיתי לראש השנה ואז כשביררתי בבנק אמרו לי שאין אפשרות לקבל הלוואה בגלל מצב החשבון לכן עשיתי את כל המאמץ השנה וב"ה קרה נס בחשבון שלי (תוכנית חיסכון נוספת ששכחתי והכפילה עצמה לסכום רציני
) ב"ה שמח מאוד מאוד
כמובן שהכל היה בהשגחה פרטית אני תמיד מאמין שהכל הקב"ה מכוון

MAORBIKE26

New member
../images/Emo10.gif עשיתי חישוב כללי עם הלינה

וארוחות סה"כ יוצא לי 910$ אני המום ולצערי הרב לא נוסע בראש השנה לאומן אלא אם כן אמצא נסיעה זולה בהרבה אולי אנסע בשבועות או בטיול לקברי הצדיקים כולל אומן

../images/Emo24.gifאל תתייאש!

בס"ד ובזרה"ק בינ"ו אחי היקר, אל תתיאש... תמשיך לבקש את רבנו... בלי ראש-השנה מה נעשה... צריך להחדיר קצת לעצמות...לצעוק... יום הדין הגדול ונורא בערב אצל רבנו הקדוש כבר אחרי ערבית יוצאים זכאים...ועל זה גם כל החגיגות במוצאי...איזה שמח... אשרי עין ראתה זאת...אשרי אוזן טעמה...אשרי לב הבין...אשרינו אשרינו אשרינו...

הרשי

New member
תנסה לבדוק בחברות נוספות או תשלומים

מחיר טיסה כרגע באור הדרך זה 620$. כרטיס אוכל עלה שנה שעברה בועד בסביבות 80$. ואם תטוס סמוך לראש השנה וגם תחזור בסמוך, אז לא יהיה לך הרבה ימים לשלם. אם תחכה מעט בסבלנות עוד מעט יצוצו טיסות זולות דרך פולין וכדו', ואפילו נבחנת אפשרות של צד אחד פולין וצד אחד קייב, ובכך גם להוזיל את המחיר וגם להקל על הנסיעה עצמה. כמו כן, כדאי שתבדוק בנוסעים למען נוסעים שהם עובדים כמעט ללא רווחים בכלל, כך שיתכן שהם מוכרים יותר בזול. מקום נוסף שכדאי לבדוק, יש חברה מצפת שג"כ מוכרים כמעט ללא רווחים בכלל. פרטים על החברה בצפת אין לי לידי ואני יחפש, ולגבי נוסעים למען נוסעים יש גולשים פה מהפורום שיכולים להביא לך פרטים מדויקים. והעקר הוא שתהיה אצל רבינו בראש השנה ולא משנה עם מי להגיע, העיקר להגיע. ואגב, שמעתי שסויסה השנה לוקח רק 680$ כך שמי שאוהב את השירות של סויסה זה מחיר עדין סביר, הטלפון של סויסה הוא 035792299, או אצל רשם בשם אלון אריאלי: 056751970.

למעלה