מי מתכוון

ממש לא!!

יש לי דלקת בגרון שחבל על הזמן וגם אתמול קדחתי מחום אני חושבת כבר הגעתי ל - 40 אבל למרות שהמצב שלי השתפר אני לא יבוא אולי אולי יום ראשון ואת יודעת אני חושבת שמי שהדביקה אותי זה אור ונה כיגם לה היה חום בימים האלה ודלקת בגרון וגם היא הייתה צריכה לקחת את האנטיביוטיקה המסריחה הזאת!!

אוייש מסכנה....

ודרך אגב הייה היום גם מבחן במטמתיקה וזה הייה ק-ש-ה...!!!! אבל אני בטוחה שאני יקבל מעל 100 (הייה בונוס) וגם הייה בערבית!!!! ותנחשתי ליד מי ישבתי...
ובכל מקרה ראית שפתחתי את עמוד ההורדות?

כן... אני נשבעת לך יום אחד אני

לא נמצאת והעולם חרב... את יושבת ליד איציק בשיעור ושני וסיון בעטו למורה לערבית בתחת... אלוהים מה קורה פה.....????. ועוד משהו תראי נכון התמונה הזאת אז רואים שהיא מאחורי הקלעים ופעם אחת הייתה עוד ילדה ששמה תמונה דומה מאחורי הקלעים שרואים אותם ביחד ולפי דעתי הם באמת ביחד... רק חבל שמריצה ופבלו במציאות לא ביחד

כן זאת התמונה

שהתכוונתי שהילדה הזאת שמה ודרך אגב עכשיו ראיתי שעשית ויפה דווקא אבל חבל שלא רשמת בהתחלה שצריך לעשות שמירת יעד בשם כי אחרת אי אפשר להוריד. ולובה את בסוף כן נשארת לראות את הפרק? כדאי לך כי כולם בטח לא יראו את הפרק כי יש מחר בית ספר וככה יהיה איכות טובה, אבל לא יודעת כי יש לך בית ספר אז את תישארי?

תיראי בקשר להורדות....

למלא ילדים יש תוכנות כמו :"דאפ" ו"פלאש גט" ולכן אם יש להם את התוכנות הללו והם לוחצים על הקישור אז זה מוריד להם ישר אבל למי שאין אז או שיוצא לו אוטומטית או שהוא צריך לעשות שמירת יעד בשם אבל זה תלוי אצל מי... ובקשר לפרק אז לא כי אני חייבת לזוז עכשיו אז לילה טוב...

La NaNi

New member
היא קשורה לתוכנית, אחרת

כריס לא הייתה מאשרת להכניס אותה לאינטרנט

patito ƒeo

New member
עכשיו כשיש לי נט מהיר, ../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

אני אראה.
אבל רק ביום שישי..

איזה באסה../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif

אתמול מאחרי הצהריים נדפק לנו האינטרנט
בטח שמתם
בחסרוני
(או שלא...
) ובגלל זה לא יכולתי לראות בלילה מורדים,מי שראה יכול לספר לי בקיצור מה היה
פוווווווווורפי

שמתי לב והתפלאתי שלא היית

בקיצר פיטר עובד אצל סוניה ונאצו מנסה לגרום שהוא יתפטר מריסה אומרת לפבלו שאם הוא יגן בלהקה אז היא כן תיתן לו הזדמנות, סרחיו שנמצא עם פבלו מנסה לברר דברים על ארוואי ופבלו מנסה להפריע לו הילדים עושים להילריו(ככה קוראים לו נכון?) שינוי תדמית כדי למשוך את הילדה היא לא בדיוק נמשכת אז הם מנסים שהיא תקנא בזה שהילריו מתחיל עם גלוריה גם זה לא מצליח מיה שמגלה שאבא שלה פיטר את פיטר מחליטה לגור אצל סוניה ומריסה כתגובה הולכת לגור אצל פרנקו(קטע קורע) מנואל כל הזמן רודף אחרי מיה כדי שתגיד לבלאס שהם לא באמת יוצאים, פלי מתביישת בקמילו והוא נפרד ממנה אממממ וזהו נראה לי חוץ מהפספוסים שזה היה פשוט קורע(לו נתנה בעיטה לפליפה בטעות)

למעלה