מי משחק פה TCM?

nWkobi

New member
מי משחק פה TCM?

כן,אני יודע שהמשחק הזה די מנודה כאן, אבל אני בטוח שיש מישהו שמשחק אותו. לדעתי בכל אופן הוא טוב יותר מה-CM במיוחד בממשק שלו שהוא הרבה הרבה יותר ידידותי(שיחקתי בשניהם למי ששואל). אז אם בכל זאת יש כאן מישהו שמשחק במנג'ר הזה,שלא יפחד להגיד את זה כאן,ונחליף מידע :). נ.ב. - אריק תשאיר בבקשה את הנושא למעלה.

אולי יותר טוב מהCM

אבל אחרי 5 דקות בTCM אני משוכנע ב100% שהFM הרבה יותר טוב.

nWkobi

New member
ה-FM די דומה ל-CM בממשק

מכאן שבקטע הזה TCM טוב יותר גם ממנו.

Angeldust1

New member
עשית השוואה מנותקת מהמציאות

מכאן שההודעה שלך מפגרת. במה לעזאזל FM דומה לCM???? CM זה משחק עלוב שמבייש את השם שלו וFM משחק מצוין. בTCM לא שיחקתי אבל אין מצב שהוא מתקרב לFM

nWkobi

New member
זה שהדיעה שלך שונה

לא אומר שההודעה שלי מפגרת. אתה לא חייב להסכים אבל אתה כן יכול לכבד דיעות של אחרים.

Angeldust1

New member
תשמע...

אמרת שCM דומה לFM ופה אין מקום לדעות כי אין שום דימיון בין שני המשחקים. הגרפיקה שונה לגמרי, הטקטיקות, המסך הדו מימדי, האפשרויות והכל בעצם. יש הבדל ענק בין 2 המשחקים זה בטוח. וההבדל הוא לטובת FM. אם לדעתך ההבדל הוא לטובת CM אז באמת אי אפשר להתווכח עם זה. אבל הדעה שלך מוזרה

גם משחק שאני אמציא יהיה יותר טוב

מ-CM05 בעיקרון TCM זה משחק הזוי לחלוטין,אבל יש אנשים שאוהבים את זה,אז סבבה..

nWkobi

New member
אוקי אז הנה קצת על המשחק שלי ב-TCM.

אני אכתוב בקצרה ואצרף שתי תמונות ששוות 2000 מילים נוספות
. אז ככה אני מאמן כמובן את מכבי חיפה האימםריה בירוק, ואני נמצא כבר 4 עונות במועדון. בשלושת העונות הראשונות לקחתי דאבל ושתי אליפויות,כשאת האחרונה שבהן לקחתי אחרי קרב מתיש וצמוד מול מכבי "נזק בינ"ל" תל אביב. אני נמצא במינוס די גדול(קרוב ל-20 מליון...) אבל יש לי נוער מעולה ואני מאמין שהוא יכסה את זה בעוד כמה שנים
מה דעתכם? הנה שתי תמונות שיוסיפו לכם עוד קצת מידע על הקבוצה שלי:

nWkobi

New member
והנה הסגל שלי בבוגרת...

(לא כולל ריזרב ונוער). מה שכן יש לי בעיה...ג'ובאני רוסו פורש וקולאוטי עומד לעזוב ואני לא מצליח למכור אותו אלא רק לחכות עד לסוף העונה ושהוא יעזוב ללא מכירה... למישהו יש פתרון?

איך אתה במינוס כ''כ גדול?

בדר''כ המינוס הכי גדול זה כמה אלפים וגם זה בקושי,שלא נדבר שאם אני נכנס למינוס אז מפטרים אותי.

nWkobi

New member
חחח קודם כל

בגלל שאני שרוף על חיפה דאגתי לשחק באופציה ללא פיטורים
. דבר שני כשאתה קונה שחקנים ומשלם משכורות גבוהות כמו שאתה רואה בתמונה השניה...זה מצטבר

חח לפחות אתה מצליח בליגה..

קח דוג' משחר,הוא לא היה נכנס לכזה גירעון(למרות שבמציאות יש לו-והוא מרשה לזה לקרות רק בגלל שהוא לא ממש מפסיד מזה כי יש לו עוד המון כסף,מחברת הביטוח שלו,מיבוא רכבים לארץ).

nWkobi

New member
ד"א משהו למי שמשחק...

מצאתי כרגע דרך להוסיף כסף לקבוצה(כן,רמאות...)... מי שמעונין שידבר איתי במסרים או באייס: 179198148.

nWkobi

New member
ההנאה היא

שאין חובות,וגם אני יכול לבנות קבוצה כמו שאני רוצה ולא לאבד שחקנים טובים(לא,אני לא הולך להביא את ריאל מדריד..) בגלל שאין לי מאיפה לרכוש אותם

OFIR 10

New member
ד"א...

אל תרגיש רע לדבר על TCM, ולא רק אתה.. זה יכול לגרום לאחרים לתאבון לשחק במשחק הזה, למרות הרשמים הלא כך כך טובים עליו.. וזה גם יכול לעורר בקצת את הפורום...אבל רק בקצת

nWkobi

New member
לא מרגיש רע לדבר...

אני כן חושב,לעומת זאת,שזה לא מתאים שבפורום מנג'ר לא עוסקים במשחק הזה...אבל זכותם של אנשים לא לשחק מה אני אגיד לך...

למעלה