מי מצטרף אליי...?.....

lonely TearDrop

New member
מה..!??!!?!?!??!!??!

מבטלים לנו את מועד ב'?!!?!?
חייבים לעשות משהו!! תראו איך היא תדרדר את הנוער- עוד יותר- אסור לשתוק לה! -אנחנו לגמרי דור מזויין- (וכל יום רק ברור עוד יותר בגלל מי..)

הטיפשות פשוט נוזלת ממנה,

אין לי מה לומר עליה כבר. היא מפגרת ברמות. רוב שרי החינוך מוסיפים לחינוך ומיעלים אותו, או שסתם משאירים אותו כמו שהוא. אבל לימורי שלנו פשוט הורסת אותוו וגורעות ממנו. מי האידיוט שנתן לה להיות שרת החינוך?

lonely TearDrop

New member
אוקי משהו חשוב שעליי לציין!

הרגע דיברתי עם אבא שלי בהרבה עצבים (ובעקבות לימור יש לי יותר מדיי מהם) והוא גם בהרבה כעס אמר שהפתרון היחידי הוא לעזוב את המדינה. אני אומרת לכם- לא! זהו לא הפתרון, זה הפתרון הקל! נכון שהמדינה הזו היא שבחרה באופן דמוקרטי לחלוטין בממשלה שלה (ואם תשאלו אותי, היא כל פעם טועה מחדש בשמונה השנים האחרונות) והמדינה מדרדרת לגמרי- החינוך, הכלכלה אם אנחנו נמשיך לשבת בבית מול המחשב ולא לעשות כלום המצב רק יהפוך להיות רע יותר. זו המדינה שלנו, אם אתם תעזבו.. יישארו עוד אנשים פה שיסבלו והמקום הזה שהוא הבית היחידי לעם היהודי ייפול ויקבל מכה עצומה. צריך לטפח את המדינה ולאהוב אותה. אם אתם באמת אוהבים אותה, תוכיחו! תביאו לשינוי! יש לפעול בכל הדרכים הדמוקטיות (!) על מנת שלא יפגעו בנו עוד!

lonely TearDrop

New member
מי מצטרף אליי...?.....

בעקבות ביטול המיקוד בבגרויות החל משנה הבאה, חשבנו (למעשה רעיון של נועה'לה- הכפכף קונסטנטין) לארגן הפגנה או משהו אחר (אשמח לשמוע הצעות) על מנת להשיב את המיקוד. אם נארגן את תנועות הנוער, אולי נוכל להשפיע (לא אולי, בטוח!)! ...תחשבו על זה.. המון חומר שנצטרך ללמוד וזאת אחרי שמבטלים את יום הלימודים הארוך ולומדים 5 ימים בשבוע (בעקבות חוסר תקציב) אז יש מישהו איתי במאבק?

לעזוב את המדינה זה דפוק!

אני שונאת אנשים שמתייאשים מהר, צריך לא להרים כל כך בקלות ידיים, אני לא מוכנה לראות את המדינה שלנו מדרדרת עוד יותר כי אנשים מהגרים מפה לחו"ל רק בגלל שהמצב הכלכלי והבטחוני לא משהו...קצת פטריוטיות לא תזיק! ותסכלו על החתימה למטה, זה משפט מאוד מאוד נכון...!

איריס חמדתי...

תקשיבו חבר'ה, אני וחברים שלי מחולון כבר התחלנו לעבוד על זה, שלחנו מכתבים ללגמור ליבנת אבל זה לא עזר, היא גרה בת"א והילדים שלה לומדים בעירוני ד' שזה לא כזה רחוק ממני ואין לי בעיה ליצור איתה קשר, אנחנו הולכים לעשות משהו בומבסטי-באמת. לא סתם עוד איזושהיא הפגנה, אני רוצה לדבר איתה, הרי אין לה בגרות, היא לא יודעת מה זה, אנחנו יושבים כמה חבר'ה ומתכננים את תוכניותינו, כלומר מה אנחנו רוצים לשנות ולֵמה לשנות. זאת הולכת להיות מהפכה! כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם עניין החינוך, הבגרויות, הלימודים, הכל, מוזמן לכתוב כאן או אליי...ואנחנו בתנועה הולכים לעשות פעולה על זה אז אתם גם מוזמנים כדי שיהיו לנו תומכים. בבקשה אל תשרשרו לפה הודעות של "אני לא מסכים", אנחנו צריכים כולם עזרה ולא ביקורת. מי שלא מסכים-לגיטימי, אין לי בעיה עם זה, פשוט לא יהיה לי מה להגיד לו אז סתם חבל...

lonely TearDrop

New member
אני חושבת שצריך לפרסם את הידיעה

ולהעביר אותה הלאה.. - בפורומים של תועות הנוער - פורום אקטואליה לנוער - פורום נוער מרצ וגם בעוד פורומים של תלמידי תיכון שאולי להם יהיה מעט אכפת מה קורה להם במדינה במיוחד כשזה קשור מאד אליהם.

La Gamba

New member
אגב,

לא מתארגנת איזו הפגנה לתחילת שנת הלימודים? פורסמה כאן הודעה לפני זמן מה...

אני בשביתה פוליטית

אני רוצה לראות ידיעה ביד שהוחלט לבטל ככה וככה ובלה בלה בלה... רק אז אני אגיד את דעתי, כי עד אז הכל בגדר ספקולציות, ואם אני אכנס לפוליטיקה וכל זה עכשיו אז אני סתם יהיה עצבני ולא רגוע וכל זה, אז אני חוסך לעצמי את זה עד שאני אדע עובדות. ואז, תאמינו לי שאני יקח חלק פעיל אם אני אראה ת'מטרה כנכונה.

lonely TearDrop

New member
למידע- תיכנסו לפה..

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2702&id=397409 אולי זה מה שיגרום לכם להאמין ולהבין..

זה טור אישי... זה לא כתבה שמודיעה

על ביטול שעות האפס והמיקוד. אם אני לא טועה, ביטול שעות האפס זו החלטה שתתקיים מהשנה הבאה. לגבי המיקוד, זו התעה שהועלתה, אני לא חושב שהיא התקבלה בכלל או שבכלל דנו בה כבר. לדעתי השיטה לא תבוטל.

שמעתי ש...

שחביבתנו, שרת החינוך, לימוד לבנת העלתה את הצעה בכנסת והיא לא התקבלה. (ההצעה) ד"א, שמתם לב שלימור לא ממלאת את תפקידה כשרת החינוך ולא נאבקת בקיצוץ השעות ופיטורי המורים ונאבקת רק בקיצוצים של הישיבות ושל המתנחלים?

NOAL GORILAZMAN

New member
שאלה???

מה זאת אומרת שמבטלים את היום לימודים הארוך ולומדים חמישה ימים בשבוע??למה אף אחד לא עידכן אותי???

כך את הכל בערבון מוגבל. כל מה

שאנחנו אומרים פה זה שמועה, זה לא דברים שבאמת מבוססים (חוץ מהרעיון לביטול המיקוד)

THE sky angel

New member
אני איתך..!!!

אני מתנועת הנוער בני המושבים, מכיתה י' עולה ל-י"א.. .אממ אני ממש חיפשתי מה לעשות בקשר לזה אז תיהי איתי בקשר.. אני אשמח לעזור באירגון ואם כבר מאורגן משו להגיע לשם! מור'וש.

למעלה