מי מפליג לישראל?

מי מפליג לישראל?

שלום,
טיילתי באירופה בחודשים האחרונים ואני כעת בדרכי חזרה ארצה. סימתי את מכסת השהייה שלי במדינות השנגן. אני מנסה לעשות את כל הדרך חזרה, מאיסלנד לישראל, בלי לקחת טיסה - רק דרך הארץ והים. התוכנית היתה להגיע ליוון ושם לעלות על אוניה לישראל, אבל כעת הגעתי לקרואטיה והבנתי שלא אוכל להמשיך ליוון כי היא מדינת שנגן ומכסת הימים שלי במדינות אלו כאמור נגמרה.

תהיתי אם מישהו יודע על חברות או אנשים שמפליגים מאלבניה/בולגריה/קרואטיה/מונטנגרו/טורקיה לישראל. אלה הם המדינות שאני יכול להגיע אליהן. לא משנה לי אם מדובר באוניית משא שמוכנה לקחת נוסעים, לא מאוד משנה לי כרגע המחיר, לא משנה לי אם אני נדרש גם לעבוד. אני פשוט אשמח מאוד להצליח במשימה ולהגיע לארץ מאירופה דרך הים.

חשבתי שלאנשים כאן בטח יש איזה טיפ או שניים.

לעזרתכם אודה.

יואב

ועכשו עם קצת יותר פרטים

הגעתי הבוקר לקפריסין הצפונית.

אשמח לדעת אם מישהו יוצא מקפריסין (לא משנה איזו) לישראל ואוכל להצטרף להפלגה. אשמח לשלם את הוצאות הדלק + .
אינני סקיפר אבל שטתי הרבה פעמים בעבר ואשמח לעבוד בכל הנדרש על הסירה.
אם מישהו יודע על מישהו שנמצא בקפריסין - אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותו אלי.

אני בחור בן 24, מתכנת למחייתי ומתנדב עם ילדים ונוער בעכו בשביל הנשמה. אפשר ליצור איתי קשר או במייל : yoavmoshe שטרודל ג'ימייל נקודה קום, או בטלפון: 054-973-2384.

תודה רבה.
יואב

greentraveller

New member
יש גם אניית מטענים מקפריסין

גש למשרדים בלימסול של חברת SALAMIS (ברחוב הראשי לייד הנמל בצד המערבי של העיר, הנמל ולא המרינה). הם הביאו אותי לארץ בעבר בתמורה ל-160 יורו, כולל קבינה וארוחות. לא זול, אבל לא טיסה. הפגלות בימי א' ו-ד' אם אני לא טועה. באופן רשמי הם לא עושים את זה אבל אם אתה שואל במשרד אז הם כן נותנים. הקו מפליג בין פיריוס (אתונה) לחיפה אבל בין קפריסין לפיריוס אין אפשרות.

למעלה