מי מפחד מג`וקים???

משהו כמו

מק``ק בישיבה (ראשי תיבות משגיח קטנצ`יק). אם יש לך איזו בסמינר איזו שהיא מקבילה לדבר הזה

19אריאל

New member
תפסנו אותו!!!!!!!!

ושלחנו אותו לעולם שכולו אחמד יאסין ויחיא עייש... הגומל לחייבים טובות...

toxic2004

New member
אמן

תהא נשמתו צרורה במחסני הג'וקים.

למה סתם להרוג אותו?

אם הוא בבית אני מוציא אותו. אם הוא עליי אז תלוי אם הוא ייצור עוקץ אז אני מזיז אותו ואם הוא לא מפריע אז שישאר.

19אריאל

New member
נוווו באמת... אל תהיה כזה יפה נפש..

יש יצורים שזה עבירה לרחם עליהם. הם מזרע עמלק!

ביבולי מוח!

תכלס גם אם כל היום תהרוג אותם אף פעם לא תצליח לכלות אותם. אז מה הקטע להרוג? מפריע לך? תזיז אותו.

אוי, זה דוחה...

בפעם האחרונה שנתקלתי ביצור כזה שמתי עליו כוס הפוכה והשארתי את הטיפול בו למישהו אחר. הכי מצחיק מה שהיה לנו במחנה, שיצאנו החוצה וכמה בנות נשארו בחדר סגור. בהמשך פשוט ראינו מהדשא צלליות רצות בבהלה בחדר וצורחות, אז תיארנו לעצמנו מה קרה. הכי הזוי היה בחו"ל, כשהייתי צריכה לתאר לאיש שירות את המקק כי לא ידעתי איך בדיוק אומרים אותו... הכי טוב היה שבשיעור חיבור בכיתה ה' כתבתי על הנושא הזה, אבל מנקודת המבט של המקק עצמו. זה היה מיוחד ביותר, חבל שמכל החיבורים ששמרתי דווקא את זה אני לא מוצאת..

אני רוצח מקקים סדרתי...

פיתחתי לי עם השנים אינספור שיטות פעולה מגוונות בנושא.. מטעמים הומאניים אחסוך מהבנות כאן את התיאורים הססגוניים...

השאלה מתיחסת

גם לבנים שמתנהגים בקטע הזה כמו בנות. אם אתם מתבישים (ובצדק) אז תשלחו מסר. מענין אותי.

קסמאישי

New member
זה לא מפחיד להרוג אבל זה מגעיל ללטף

כשהורגים סה``כ דורכים. ליגוע בו זה כמו להחליף חיתול (מלוכלך) לתינוק. דווקא יש לי אח שהיה לו אוסף של ג`וקים במגירה שלו (עד שאמא שלי הייתה פותחת וצורחת וצועקת עליו לזרוק אותם).

למעלה