מי מספר אחד שלכם ???"?

Psycho BuZZ

New member
אין לך מושג מה עוד הוא מכריח אותי להגיד

כשאף אחד לא רואה...

OldSkooler

New member
שי 360

לדעתי דווקא דיי רב גוני עם סטייל מעניין אם לשפוט לפי האלבום שלו ודברים אחרים שעשה. גם בכתיבה, גם בסטייל ופלואו. מזכיר את לודקריס בחלקים קטנים אבל מפה ועד גונב לו את הפלואו אני חושב שהמרחק גדול...

ק ר ח

New member
תוסיף לזה אורטגה/נימי/חמי/מוקי D בימיו היפים

וזאת הרשימה שלי,יש עוד האמת.

Rapid נאור

New member
אז ככה... (יש כמה)

סאבלימינל - אילולא הטקסטים המעפנים עד דמעות. והניסיון הקשה לעשות מוזיקה לרדיו. הוא אחלה ראפר. טונה - הכריזמה, הלייד באק, הסטייל והגרוב המפוצץ, חוצמזה שטקסטים טובים. מלך. נימי - צריך בכלל להסביר למה? אבי אשכנזי (הקטן) - טקסטים חריפים, פלואו שלא נגמר, אני מאוד אוהב. מוזכרים לטובה - תומר גלר, מטרו, אורטגה (שהפתיע לטובה בכמה מהאירועים האחרונים), קוואמי, טאבו+ מוזכרים - קאשי, איתמר.

Or Amit

New member
My Final four

4. בייבי ג'י - כלא 6 (*גילוי נאות - הבחור חבר טוב, ויתכן שאני משוחד מעט) מהסגנון הקשוח והצעקני בתחילת הדרך (מי זוכר את "צועק כל היום" מהבריף-קייס של מומי לוי?) ודרך ליריקה לא מתוחכמת במיוחד ("כחול-לבן", "תמיד קדימה" וכו') הבחור עשה חתיכת התקדמות. אם הפלואו הייתה פעם נקודה חלשה שלו - הוא לא מתעקש על אותו הסגנון כמו רבים אחרים אלא מנסה לחדש כל הזמן. אם בליריקה - שממשיכה להשתפר ויכולה אפילו לרגש (נסו פעם להקשיב, בלי ציניות, לבית שפותח את "כל יום מחדש"). מספיק לשמוע את הקטע שהוא עשה - בטייק ראשון ויחיד - בשת"פ הדימיוני עם טימברלנד בתכנית של מומי לוי, כדי להבין שיש למה לצפות מהאלבום השלישי של כלא 6, ובעיקר ממנו. 3. קאשי אחד מהנעלמים הגדולים בהיפ-הופ. יצא לי לשמוע אותו בלייב מספר פעמים וללא ספק המרשימה ביותר הייתה עם אמסטפ - להקת הבית שלו. לבנאדם יש פלואו שמסתגל לכל ביט - החל מקצב מזרחי-יווני, דרך היפ-הופ הארדקורי ועד לרוק. נקווה שלפחות באלבום השני הוא ישפר את הסאונד ויאפשר לנו להתרשם יותר מהסקילז שלו גם בהקלטות. הייתה לי התלבטות קשה בין שני המקומות הראשונים, אבל בסוף החלטתי להשאר נאמן. 2. סאבלימינל תגידו מה שתרצו, התמסחר, מכר את נשמתו לשטן, מעתיק מכל אמן שרק תרצו בחו"ל, ימני, פאשיסט, רדוד, הולך עם חברות מסחריות, קרלו, "אני אמיתי", "אתה חזק" ושאר קלישאות. בכל פעם שהבנאדם מחליט להרוג על טראק - והוא לא עושה את זה מספיק מאז "האור והצל" - הוא פשוט משאיר אבק לכל אחד אחר על הביט. הבלחות ממנו כמו "פרופורציה" ולפני זה "לנצח" ו"ריספקט" רק מזכירות עד כמה הבחור הזה מוכשר בתור אמ.סי ושיזדיין כל השאר 1. נימי פוטנציאל לא ממומש. אחראי לטעמי לשניים מעשרת, אולי חמשת, הבתים הכי טובים בהיפ-הופ הישראלי אי פעם (תהודת זהות ומגיע מלמטה). אחראי לפריצה האמיתית של שב"ק למיינסטרים (ויסלח לי מוקי). בנאדם שמפרק הרכבים על ימין ועל שמאל וכנראה אגו-מניאק לא קטן, אבל לפחות בינתיים הוא האמ.סי הכי טוב שהיה לארץ הזו.

למעלה