מי מנגן בס ב Early Court?

אברון

New member
מי מנגן בס ב Early Court?

ראיתי עכשיו את ההופעה ב Early Court של לד זפלין. היות וגון פול מנגן קלידים אז מי מנגן גיטרה בס?

moshel

New member
מי מנגו על הבס

אני מניח שראית את חלק מהופעה ב dvd החדש של זפלין כי ההופעה בשלמותה היא שעתים וחצי ולפי מיטב ידעתי ללא השתחצנות יתרה יש אותה רק לי בארץ עכשו לשאלתך אף אחד לא מנגן בס בזמן שגון פול גונס מנגן על הקלידים ראה גם את השיר קשמיר גם שם גון פול גון מנגן על קלידים ואף אחד לא מנגן על הבס את תפקיד הבס הוא פשוט מנגן בקלידים moshel

bsmuheep

New member
מי גונב ממי?../images/Emo13.gif

היי מושון, מה מזכירה לך העטיפה של ה-DVD?
בוריס.

moshel

New member
מי גונב ממי

טוב קודם כל קבלו את אחד החברים הכי טובים שלי בוריס מנצרת ואחד המעריצים הגדולים של uriah heep לאחר חודשים רבים של צפיה פסיבית הוא מתחיל לשתף פעולה בפורום:) אז ברוך הבא בוריס ולכול חברי הפורום תתחילו להפציץ אותו בשאלות על uriah heep והתשובה לשאלתך ידידי נמצאת בקובץ המצורף :) moshel

moshel

New member
התחלתי ולכן אסיים

היתה הבטחה לביקורת ואני עומד מאחרי המילה שלי פשוט הייתי טרוד בחג בכמה דברים מבטיח לכם ביקורת על ה DVD עד מחר בצהריים moshel

moshel

New member
הוא כבר בארץ

את יכולה לקנות אותו בכמה חנויות בת"א מחירו בארץ כ 180 שקלים moshel

SickAgain

New member
שלום, שלום!!! ../images/Emo13.gif

איזה ביקור מפתיע! :) מה המצב בוריס?? ובנוגע לעטיפה...אמנם בשתיהן יש חול, אבל מה זה אומר בעצם? אין חוץ מזה שום דבר דומה :) :) או שאני צריך לעשות בדיקת ראייה? :)

bsmuheep

New member
פלאי טבע../images/Emo13.gif

הדיונות אולי זזו קצת, בכל זאת 20 שנה של רוחות וגשמים. אבל הצוק עמד בכל פגעי הזמן
שים לב לצוק, רמי, אותו נ.צ.
מה שלומך? נשתה איזה בירה, או 10, ביום שישי? בוריס.

SickAgain

New member
כמובן! ../images/Emo98.gif ...

בטח, למה 10 כשאפשר 11? :) הכל נחמד,תודה.. כל האברים שלי במקום. :) וואו, באמת לא שמתי לב לצוק, זה אמור להיות איזשהו צוק מפורסם, נכון? כי זה ממש אותו צוק, או שהעתקה היא עד כדי כך בולטת. דרך אגב, אחד החטאים שלי שלא שמעתי את האלבום הזה עדיין -Head First. שווה?

moshel

New member
בקשר לצוק

אם אני לא טועה הוא מופיע גם בסרט פורסט גמפ בזמין הריצה שלו או שמה אני טועה ? תקנו אותי אם אני טועה יום שישי ה13 מי שלא בא - ימצא את פרדי קרוגר במיטה:) לידיעתך בוריס moshel

למעלה