מי מכם רוצה אלבום אישי?

Witchcrafts

New member
מי מכם רוצה אלבום אישי? ../images/Emo124.gif

אם אתם יוצרים המון קלפים ובא לכם לחלוק אותם איתנו ועם שאר העולם בקלות, אני יכולה להוסיף אלבום הנושא את הכינוי שלכם בתוך האלבומים של הפורום. ניתן להעלות לאלבומים מספר רב של תמונות בבת אחת, אז אני מקווה שזה ידרבן אתכם להמציא כמה שיותר דקים וכאלה. תבטיחו לי שבכל פעם שתעדכנו את האלבום הפרטי שלכם, תכתבו על זה הודעה בפורום (עם קישור) או משהו, כדי שנדע להיכנס לשם.
כאשר אתם מעלים תמונות, הבחינו מה שם האלבום שאליו אתם מוסיפים (מצורפת תמונה להמחשה); בלי כוונה מישהו אחר העלה תמונות לאלבום שלכם? שלחו לי מסר ואעביר את התמונות לאלבום הנכון. בינתיים, יצרתי אלבום למיכאל ("tormentor2". ואם אינך חפץ בו, תודיע לי): http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumAlbumsPublic.asp?f=1374 בקיצור, מי מעוניין?

tormentor2

New member
../images/Emo70.gifישששששששש

תודה! אבל... אני רק הורדתי את התמונות לאחותי, והיא עשתה את כל השאר- אז האנגלים לא משהו.... אני ישמח להוסיף את מה שלא יביך את הפורום :~)

tormentor2

New member
טוב...קצת על החפיסה!

אחרי שאני עשיתי דק חלומות אחותי עשתה דק צללים... דק השאדווז הוא דק שמורכב מקלפים שבורים רצח 0.ם אבל זה של אחותי אז הסכמתי לעזור לה חחח

Witchcrafts

New member
אופסי, התבלבלתי עם הקישור לאלבום שלך.

טוב, לא נורא, כשתרצה להוסיף תמונות לשם, אתה תראה שהוא קיים בתפריט שנפתח (כמו בתמונה שצירפתי). ובכיף!
חוץ מזה, לא נורא שהאנגלית לא משהו. אתה יכול לציין בתיאור שאחותך לקחה חלק בזה. אם היא רוצה, אני יכולה לפתוח אלבום גם לקלפים שלה. מה שבא לך. למה התכוונת ב"קלפים שבורים"? '-'

tormentor2

New member
קלפים שבורים!

קלפים שבורים הם קלפים שיועילו לך בכל מצב, שלא מושפעים ממצב הדו-קרב ותמיד יהיו מועילים. זה בערך מה שזה אומר 0.0

tormentor2

New member
תמחקי את התמונות בתקיית יוגיהו :)

מצתער, לא רציתי לעשות באלגן! ניסיתי למחוק אבל לא הצלחתי!

Witchcrafts

New member
אה, אופס. תודה.

טוב, עכשיו אני יודעת. יש עוד מושגים בסגנון?
והסרתי את הקלפים מהאלבום של יוג (אם כי יכולתי פשוט להעביר אותם לאלבום שלך במקום שתעלה אותם מחדש. נו, לא נורא).

tormentor2

New member
0.0

לא ידעתי איך להעביר אותם! לפי דעתי אין עוד מושגים שכאלה...

Witchcrafts

New member
לא אתה, אני.

אתם לא יכולים להעביר מאלבום אחד למשניהו או להסיר.

למעלה