Witchcrafts
New member
מי מכם רוצה אלבום אישי? ../images/Emo124.gif
אם אתם יוצרים המון קלפים ובא לכם לחלוק אותם איתנו ועם שאר העולם בקלות, אני יכולה להוסיף אלבום הנושא את הכינוי שלכם בתוך האלבומים של הפורום. ניתן להעלות לאלבומים מספר רב של תמונות בבת אחת, אז אני מקווה שזה ידרבן אתכם להמציא כמה שיותר דקים וכאלה. תבטיחו לי שבכל פעם שתעדכנו את האלבום הפרטי שלכם, תכתבו על זה הודעה בפורום (עם קישור) או משהו, כדי שנדע להיכנס לשם.
כאשר אתם מעלים תמונות, הבחינו מה שם האלבום שאליו אתם מוסיפים (מצורפת תמונה להמחשה); בלי כוונה מישהו אחר העלה תמונות לאלבום שלכם? שלחו לי מסר ואעביר את התמונות לאלבום הנכון. בינתיים, יצרתי אלבום למיכאל ("tormentor2". ואם אינך חפץ בו, תודיע לי): http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumAlbumsPublic.asp?f=1374 בקיצור, מי מעוניין?
אם אתם יוצרים המון קלפים ובא לכם לחלוק אותם איתנו ועם שאר העולם בקלות, אני יכולה להוסיף אלבום הנושא את הכינוי שלכם בתוך האלבומים של הפורום. ניתן להעלות לאלבומים מספר רב של תמונות בבת אחת, אז אני מקווה שזה ידרבן אתכם להמציא כמה שיותר דקים וכאלה. תבטיחו לי שבכל פעם שתעדכנו את האלבום הפרטי שלכם, תכתבו על זה הודעה בפורום (עם קישור) או משהו, כדי שנדע להיכנס לשם.