מי מכיר?

מי מכיר?

.. את טום הולט? http://literature.kolyom.co.il/Article.php?TopID=1&CatID=14&SubCatID=6&ArticleID=2135&Page=1 הוא נשמע ממש מעניין.. המלצות, מישהו משהו?

Athaclena

New member
מכירה ולא ממש מתלהבת

אבל ידיד שלי (גם חובב פראצ'ט וכו') דוקא כן אוהב. היה לי קצת קשה למצוא את הסיפור שם והכל נראה די מבולגן אבל קח בחשבון שאני לא מאוד זוכרת כי קראתי מזמן

Athaclena

New member
ראה הוזהרת:

את דאגלאס אדאמס אני כן אוהבת, מאוד. קראתי את כל הספרים שלו וגם יש לי את רובם, ואני חולה על סדרת הרדיו של המדריך לטרמפיסט.

הוזרעת..

זה בסדר, יש אנשים שאוהבים את זה כשאין עלילה, והקשר בין עמוד אחד לקודמו קלוש ביותר.. וברצינות: סוכנות הבילוש של ד.ג. הוא ספר נהדר, שאני ממליץ עליו בכל פה - ברם, הטרמפטיסט רק הולך ומתדרדר מספר לספר, בעוד הראשון קריא מהנה ומשעשע - הבאים אחריו רק נהיים גרועים מרגע לרגע, המגע עם העלילה הולך ומתרופף, עד שבסופו של דבר יצא הסרט שגם הקשר שלו לסדרה מוטל בספק - והוכיח לכולם למה הטרמפיסט היא סדרה רקובה מיסודה ומדוע יש להפשיר את וולט דיסני ולהעלותו על המוקד. אגב, רוצו לקרוא את הזדמנות אחרונה לראות - אחלה ספר לכל חובבי הטבע שבינינו.

limilu

New member
אני חושבת שהוא יפשיר,

בזמן שהוא יהיה על המוקד. למה לבזבז זמן ואמצעים, אה?

ש לי ספר שלו...

שכרגע אני בכלל לא זוכרת איך קוראים לו. משהו על דרקון מים שחיה בבריטניה ומתחפשת לאישה. לא קראתי אותו, though.

lordsot

New member
היי!! יש שם מישהו כמוני!

הזה שהוא לא-ממש-ה'-אבל-כמאט.

למעלה