מי מכיר

מי מכיר

שלום לכולם! השבוע הייתי בסדנא של מיריים פרץ בקליל (מקום מדליק בצפון) כי מאוד התלהבתי ממנה בנווה שלום ורציתי ללמוד ממנה עוד קצת. היא לימדה מקצבים צועניים, היה שמח, למרות שהסדנה הייתה מיועדת לרמה די מתחילה .בסדנה זאת היא השמיעה שיר מקסים "תשי שוכריה) תה סוכריה?- של זמרה אסמה. היא אמרה שבארץ היא לא מצאה את הדיסק שלה. אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדיסק? ועוד יש לי שאלה לפיפי נס:שמעתי שאת פותחת חוג חדש למתקדמות/מקצעויות . איפה ומתי? אפשר עוד פרטים? ושאלה נוספת - רוצה להכין ריקוד עם קנדלברה - מין חנוקיה ששמים על הראש , בדרך כלל זה ריקוד לחתונה. איפה אפשר להשיג דבר כזה בארץ?

היי נטשה

בקשר לשאלתך על החוג לרקדניות\ מקצועיות לפי ידיעתי אמא תלמד 2 כיתות כאלה האחת במרכז ב"אשכול פיס" בת''א בימי חמישי ב-18:00 ובצפון בעין-שמר אולפנה למחול מנשה (יגיעו בנות מאזור זכרון יעקב השעה לא ידוע לי לפרטים נוספים צרי איתה קשר בפלאפון (050-667-0880) (מקווה שזה בסדר שאני עניתי כי לאמא לא היתה הזדמנות) בנוגע לשאלתך על הקנדלברה , שאני מכירה בשם שמעדאן,אני יודעת שלא ניתן למצא בארץ אלא במצריים. בכל אופן בהצלחה !!!

לנטשה

הי, מה העיניינים? אני יודעת שמרי מחיפה רוקדת עם שמעדאן על הראש, אולי היא תוכל לתת לך אינפורמציה נוספת. תתקשרי אלי ואתן לך את מספר הטלפון שלה. דוד מערבסק ירושלים, נוסע כל הזמן למצריים, אולי את יכולה להזמין לנסיעה הבאה שלו. להשתמע תמרה

למעלה