מי מכיר???

סתם אני רוצה לבדוק משהו...

כי אני אישית מכיר אותו אבל רציתי לראות איך הפופולריות שלו בכלל...

איתי חי

New member
הוא ענק...->

שווה לברר עליו במיוחד אהבתי איך הוא קידש את השירים של "בוב מארלי". ממליץ בחום,איתי.

asaf2000

New member
רגע

זה ההוא ששר "בלי אומן לא חי?" אם זה הוא אז אני מכיר רק את השיר הזה (ואולי עוד?)...

איתי חי

New member
צדקת.....

זה אכן הוא... ויש לו עוד שיר שהוא מקדש את בוב שלצערי בשעת לילה כזו פרח מזכרוני. שווה... יש לו עוד תקליט חוץ מיזה בו הוא מקדש עוד שירים מוכרים לא רק של בוב המדובר אלא של עוד רבים ו"טובים" מה שכן בטוח זה שהם מוכרים. קדימה לחנויות התקליטים................................

שהיינו באומן ראינו אותו...

וקנינו ממנו את המוסיקה שלו. איזה יופי הוא שינה את השירים של בוב.

גיור כהלכה....../images/Emo168.gif

בס"ד ובזרה"ק שבוע טוב לכולנו.... זה אחד הדברים המגניבים שקרו... בפרט אצל החוזרים בתשובה שזו המוזיקה ש"גדלנו" עליה... חזק ואמץ שלמה זוהר... לאט לאט נגייר את כולם...אל הקדושה... ברוך הוא וברוך שמו...
דרך אגב...אני ממש ממש מתגעגע לאומן...אני רוצה להיות אצל רבינו... אוי...רבינו ,תזמין אותנו...

נכון וגם אני מתגעגע לאומן...

ולמוהרא"ש זה כבר שנה שלא שבתנו איתו ביבניאל, ה' יעזור בזכות הצדיק האמת. לפחות זכינו לראות אותו שם ביבניאל.

sade1234

New member
תגיד

האם אנחנו מתפללים מספיק בכדי שמוהרא"ש יגיע ???

sade1234

New member
נקוה שבעז"ה נתחיל להתפלל

ובקשר לשם אני כבר שבועים רואה וקורה את כל ההודעות שיש פה ואני מאוד רציתי להשתתף בפורום ואף פעם לא הצלחתי להיכנס עד שסוף סוף הצלחתי אז זה השם שיצא מה זה משנה השם שנקרא פה ........

הרשי

New member
גם אני מכיר ואוהב את שלמה זהר../images/Emo79.gif

הוא ענק וחזק! יש לו הרבה שירים יפים וטובים שהוא גייר והוציא כבר 2 דיסקים. את ההקלטות הוא עשה עם הציוד והעיבודים של אילן אטדגי שהוא מאוד מקצועי, והוא לא לקח פלייבקים מוכנים אלא הקליט הכל מחדש למרות שמדובר בהרבה השקעה גם כספית וגם של זמן. ובחלק מהשירים זה ממש מהמם ולא מובן איך הוא הצליח לעשות את זה, זה פשוט משהו ענק! ודרך אגב, שמעתי שעוד מעט הוא הולך להקליט דיסק נוסף של שירים מקוריים שלו, וזה ג"כ יהיה באיכות טובה ומצוינת לא פחות מהקודמים.

לא משנה אחי,

סתם הסתקרנות. אולי הרמז פה שהמילה שדה, זה מה שרבנו רצה שנלך לשדה לדבר עם הקב"ה. וגם אם אתה לא יכול שעה גם 1 דקה, 2 דקות, 3 דקות, 4 דקות גם טוב וגם זה עושה רעש גדול בכל העולמות כולם.

למעלה