הסגנון אסור כיוון שגבה לבנה נודה לאחר שסירב להשתתף במרד הבוקסרים. זו לפחות האגדה שאני מכיר.
ד דלית - delete New member 19/8/01 #26 הסגנון אסור כיוון שגבה לבנה נודה לאחר שסירב להשתתף במרד הבוקסרים. זו לפחות האגדה שאני מכיר.
B brmichal New member 17/8/01 #16 אתרים תעשה חיפוש באלתה ויסטה בדוק הכנתי הרצעה בבית ספר על קרטה אז אני יכול להביא לכה חומר ואת האתרים שהשתמשתי
אתרים תעשה חיפוש באלתה ויסטה בדוק הכנתי הרצעה בבית ספר על קרטה אז אני יכול להביא לכה חומר ואת האתרים שהשתמשתי
ס סלבו לוי New member 18/8/01 #20 לאלכס - רשימת אתרים (חלקית בלבד). ../images/Emo38.gif אלכס, אמנם קצת באיחור אבל הכנתי רשימת אתרי אומנויות לחימה למינהן. הרשימה היא חלקית מתוך כל "אוסף" האתרים שברשותי.
לאלכס - רשימת אתרים (חלקית בלבד). ../images/Emo38.gif אלכס, אמנם קצת באיחור אבל הכנתי רשימת אתרי אומנויות לחימה למינהן. הרשימה היא חלקית מתוך כל "אוסף" האתרים שברשותי.
A alex2 New member 19/8/01 #21 תודה יאן אשמח אם תעביר לי, פרט לכך שלח לי את ההרצאה שלך מעניין אותי לקרוא אותה.
A alex2 New member 19/8/01 #22 תודה יאן אשמח אם תעביר לי, פרט לכך שלח לי את ההרצאה שלך מעניין אותי לקרוא אותה.
A alex2 New member 19/8/01 #25 אשמח לקבל אהלן יאן, אשמח לקבל את ההרצאה שלך האי מייל שלי מופיע בכרטיס.