מי מכיר?

nird7

New member
מי מכיר?

מישהו מכיר שיר של ריקודי עם שיש לו בפזמון אם אני לא טועה את השורה: "כמו סיפר עליסה בארץ הפלאות" איך קוראים לשיר? מי שר אותו?

אריקK

New member
זה כמובן....../images/Emo79.gif

הריקוד: החיים האחרים. ריקוד מעגל של אבי פרץ (שנת 1995 כמדומני..) את השיר "החיים האחרים" כתב יואב גינאי והלחין יוני רועה. המבצעת: לאה לופטין. להלן מילות השיר (ובתודה לדב'לה..): בוא נצא מעשן הערים / מהפחד ממה שאומרים בוא נעוף מכאן, מהבלאגן / אל החיים האחרים. בוא נברח מקשרים נשברים / מצביעות ומכל השקרים מההסחות, מהמסכות / אל החיים האחרים. פזמון : בוא ניפול ביחד אל בור ההפתעות כמו סיפור עליסה בארץ הפלאות אל תמימותינו, אל ילדותינו כשעוד רקמנו הזיות נפליג בשניים, ובעיניים לרגע לא נסבול מהמראות. בשבילים ירוקים בין כרמים / ברכבת בעמק נדרים פה בין הנופים, והאנשים יפים / באהבה מנופפים. לבסוף שנחזור לעתיד / האהוב יחייך מתמיד ועמוק בפנים, הוא יאיר פנים / זמן החיים האחרים. פזמון : בוא ניפול ביחד אל בור ההפתעות כמו סיפור עליסה בארץ הפלאות אל תמימותינו, אל ילדותינו כשעוד רקמנו הזיות נפליג בשניים, ובעיניים לרגע לא נסבול מהמראות. מקווה שעזרתי
יום נעים.

נודניק אמיתי

אני יודע שאני נודניק, אבל אני משתדל לדייק במילים אז יש לי כמה תיקונים למילים נפליג בשניים, והעיניים לרגע לא ישבעו מהמראות לבסוף כשנחזור לעתיד / ההווה יחייך מתמיד וחוצמזה, זה שיר מהמם ערב טוב לכולם

למעלה