מי מכיר S-400 CANON?

מי מכיר S-400 CANON?

שלום לכולם. אני שוקלת לקנות את המצלמה הזאת . היא עם 4 מגה וזום X 3 . האם הדגם הזה מוכר למישהו כאן? אני עדיין מתלבטת בין 3 דגמים ואשמח לקבל יעוץ הדגמים הם: CANON-S-400 PENTAX OPTIO_S NIKON- 3100 מה דעתכם ?

תודה . שמתי לב תוך כדי עיון

שלניקון 3100 ו 4300 אין בכלל שמירה של אודיו בסרטונים כך שאני מורידה אותן מהפרק ל ח ל ו ט י ן . נראה לי שאלך על הCANON . מישהו יכול להמליץ לי במסר אישי על מקום אמין וזול כאן בארץ? או לחילופין .. מישהו יכול לספר מנסיונו על הזמנה מאתרים בחו"ל כי אני קצת חוששת ולא בטוחה לגבי תאימות החשמל של המטענים וכמובן לא מכירה כ"כ אתרים אמינים שם .... תודה רבה על הסבלנות . מסעודה .

רומן ט

New member
נצל"ש: גם אני מתעניין מאוד במצלמה

הזו. אני אישית מחפש מצלמה קטנה, קלה ונוחה ככל האפשר (בעיקר למתחיל כמוני), אבל איכותית ככל הניתן. מגבלת תקציב - בוא נניח שאין כזו (אם יש מצלמה מתאימה גם ב-$5000 אשמח לדעת, גם אם כנראה לא אקנה אותה
) האם זו המצלמה הכי מתאימה בעבור צרכים אלה? נ.ב. קראתי בביקורת של האיש הזה, שהמצלמה לא תומכת בכרטיסי CF גדולים מ-256MB. מישהו עוד שמע על זה?

idohal

New member
איני מכיר את המצלמה וצריך לבדוק

האם המגבלה היא לכל הכרטיסים או רק מתוצרת מסוימת. בכל מקרה תמיד אפשר לקנות 2 כרטיסים ויש כאלה שיאמרו כי זאת אפשרות עדיפה של פיזור הסיכונים. כרטיס של 256 מ"ב מכיל קרוב ל - 100 תמונות במצלמה הזאת.

למעלה