מי מכיר PROMASTER? עדשות? אהלן מי מכיר את העדשות של פרומסטר? מלבישה אותה על קנון EOS 300
G gy17 New member 15/9/03 #1 מי מכיר PROMASTER? עדשות? אהלן מי מכיר את העדשות של פרומסטר? מלבישה אותה על קנון EOS 300
K komandatore New member 15/9/03 #3 לא הייתי קונה-עדיף שם מוכר קנון או אפילו חלופית סבירה כמו טוקינה או טמרון עדיפה על שם לא מוכר חפשי בקישורים אתר שמשווה עדשות.
לא הייתי קונה-עדיף שם מוכר קנון או אפילו חלופית סבירה כמו טוקינה או טמרון עדיפה על שם לא מוכר חפשי בקישורים אתר שמשווה עדשות.
J J a z z P h o t o New member 15/9/03 #5 לא.כי ב1400 ש"ח רוכשים עם קנון28-90 למעט שתי עדשות של קנון,וכמה נבחרים של סיגמה וטמרון, אני מעדיפה את הקנון על פני כמעט כל תחליף גם הקישור לא עובד. בכל אופן - תתחדש\י.מה טווח הזום?
לא.כי ב1400 ש"ח רוכשים עם קנון28-90 למעט שתי עדשות של קנון,וכמה נבחרים של סיגמה וטמרון, אני מעדיפה את הקנון על פני כמעט כל תחליף גם הקישור לא עובד. בכל אופן - תתחדש\י.מה טווח הזום?
G gy17 New member 15/9/03 #6 הצעת המחיר שלי קניתי ב2000 ש"ח קנון 300 עם העדשה של פרו מסטר 28-200 ותיק יפה של LOWPRO רציתי טווח זום גדול יותר מה28-90 כי אני צלמת מתחילה ורציתי לצלם גם קרוב וגם רחוק וה28-200 או 28-300 של קנון נורא נורא יקרה זה טוב, נכון? הכל 2000 שקל
הצעת המחיר שלי קניתי ב2000 ש"ח קנון 300 עם העדשה של פרו מסטר 28-200 ותיק יפה של LOWPRO רציתי טווח זום גדול יותר מה28-90 כי אני צלמת מתחילה ורציתי לצלם גם קרוב וגם רחוק וה28-200 או 28-300 של קנון נורא נורא יקרה זה טוב, נכון? הכל 2000 שקל
G gy17 New member 15/9/03 #7 והנה קישורים יותר טובים ועוד שאלה עדיף לצלם עם פוג'י? ולא אם אגפא נכון? למרות שקיבלתי 5 סרטים של אגפא מתנה
והנה קישורים יותר טובים ועוד שאלה עדיף לצלם עם פוג'י? ולא אם אגפא נכון? למרות שקיבלתי 5 סרטים של אגפא מתנה
J J a z z P h o t o New member 15/9/03 #9 לפי המחיר ברשת נקרא שעשית עיסקה לא רעה,כלכלית. חיצונית,דומה לעדשת הטמרון המקבילה,גם בחלק מהמאפיינים. הצלחת לסקרן אותי עם התוצאות-נשמח אם תעלי אותן לכאן ,כשתצלמי. תתחדשי!
לפי המחיר ברשת נקרא שעשית עיסקה לא רעה,כלכלית. חיצונית,דומה לעדשת הטמרון המקבילה,גם בחלק מהמאפיינים. הצלחת לסקרן אותי עם התוצאות-נשמח אם תעלי אותן לכאן ,כשתצלמי. תתחדשי!
G gy17 New member 15/9/03 #10 את העסקה סידרתי מארה"ב את הגוף בנפרד כמובן מהמצלמה צלם מנוסה המליץ לי על העדשה הזו כתחליף לקנון כמובן... עכשיו אני הולכת לקנות סרטים של פוג'י... ולצלם... תודה!
את העסקה סידרתי מארה"ב את הגוף בנפרד כמובן מהמצלמה צלם מנוסה המליץ לי על העדשה הזו כתחליף לקנון כמובן... עכשיו אני הולכת לקנות סרטים של פוג'י... ולצלם... תודה!