תלוי לאיזה גיל לענ"ד מצריך צנזור לחצי סרט בערך..
ר רוני13 New member 20/4/07 #13 נכון../images/Emo45.gif די לגזענות! זה שהם אריות אומר שאם צובטים אותם לא כואב להם? זה שהם אריות אומר שאם מדגדגים אותם הם לא צוחקים?
נכון../images/Emo45.gif די לגזענות! זה שהם אריות אומר שאם צובטים אותם לא כואב להם? זה שהם אריות אומר שאם מדגדגים אותם הם לא צוחקים?
ו ורודת שורש New member 20/4/07 #15 ../images/Emo12.gif אני מודה!!! זאת אני!!!!!! אני זאת שעזרה לסקאר במזימתו לרצוח את מופאסה!!! אני!!! אני גרמתי לסימבה ונאלה ללכת לבית הקברות של הפילים!!!!!!!! אופס.. אמרתי יותר מדי.. לא שמעתם ממני כלום.
../images/Emo12.gif אני מודה!!! זאת אני!!!!!! אני זאת שעזרה לסקאר במזימתו לרצוח את מופאסה!!! אני!!! אני גרמתי לסימבה ונאלה ללכת לבית הקברות של הפילים!!!!!!!! אופס.. אמרתי יותר מדי.. לא שמעתם ממני כלום.
I isilme New member 20/4/07 #17 ידעתי ידעתי ידעתי!../images/Emo205.gif אם יום אחד תחטפי פתאום, זה אנחנו- האנשים בחלוקים השחורים שבאו לקחת אותך... מוהאהאהאהא!!!
ידעתי ידעתי ידעתי!../images/Emo205.gif אם יום אחד תחטפי פתאום, זה אנחנו- האנשים בחלוקים השחורים שבאו לקחת אותך... מוהאהאהאהא!!!