מי מכיר מסעדה ש...:

מי מכיר מסעדה ש...:

פתוחה 24 שעות כי אני צריך בסביבות 04:00 לפנות בוקר. נמצאת באיזור המרכז למרות שלא חייבת, בגדול שתהיה בין נתב"ג לחיפה. שיש בה איזה סטייקים או המבורגר נורמלי, ז"א לא חלבי ולא שווארמיה. ואם במקרה יש כזאת כשרה ועוד כמה שעות לפני פסח, כי יש לי איזה חבר לא סגור על עצמו. אוואנגארד? אגאדיר? לא מכיר בדיוק, מישהו יודע משהו? תודה רבה

ISpy

New member
הבעיה בדיקסי זה ההמתנה

קחו בחשבון שרוב המקרים צריך לחכות שם די הרבה בחוץ

ISpy

New member
מצאת שם מנה מוצלחת במיוחד?

חוץ מהכנפיים שהן טובות והביפבורגר הבינוני?

אכלתי רק כנפיים והומ פרייז

זאת לא הייתה ארוחה שאפשר ממש להתעמק בה, באנו דחסנו והלכנו.

Siren

New member
המלצה

לכו על דיטה! היא לא כשרה אבל כמעט כל המנות טובות. יש גם את אודיאון בהרצליה ואוונגרד.

SimpleAim

New member
בראסרי M&R

בת"א, מול כיכר העירייה. אחלה תפריט לילה ואווירה שעושה לי כיף . (רק חבל שמעשנים בפנים) התחביב שלי זה להגיע לשם ב01:00 בדיוק והזמין את הפנייקים החמודים שלהם :)

Merav B R

New member
מעשנים בחצי מהמסעדה, לא בכולה

עוד מקום של 24 שעות - FRAME - פחות אהבתי.

SimpleAim

New member
פעם אחרונה שישבתי שם קרוב לחצות

כשביקשנו לא מעשנים המארחת אמרה שחבל על הזמן, כי ב12 מתחילים לעשן בכל המסעדה, בסוף ישבנו בלא מעשנים אבל החל מ12 בהחלט התחילו לעשן סביבנו. איזור לא מעשנים בלילה (אחרי 12) לא קיים או בפעם הלפני אחרונה הושיבו אותנו באיזור הצפוף מאחורי הבר מופרד ע"י קיר זכוכית נמוך וצמוד לבר, שבו כן מעשנים... בקיצור: למיטב ידיעתי הם משנים את האיזורי עישון / לא עישון עפ"י השעה ובלילה מעשנים כמעט בכל מקום בואי נגיד שלא יצא לנו לחזור משם לא מעושנים למוות. זו
כמעט הסיבה היחידה שזו לא מסעדת הבית שלנו.

ISpy

New member
מאוד יקרה

והאוכל - לדעתי (במיעוט קולות) לא משהו בכלל, בייחוד ביחס למחיר

תודה לכולם, רשמתי לפני את האופציות.

צד את עיני המיקס-גריל הכשר בדיטה. ד"א יש איזה סיבה מיוחדת שאף-אחד לא ציין את פונדק-אסא? הוא שכונתי או שסתם מתעלמים ממנו כי הוא לא במרכז?

פ ו ל ק ע

New member
הוא הרבה יותר סטקייה-שאוורמייה

ממסעדה. והוא לא באותו סגנון של הדוגמאות שנתת.

ISpy

New member
הייתי הולך על אודאון

לגבי אסא - לאסא יש סטייק לבן (עם העצם) מעולה! אבל השירות שם עצמי, וזה פוגע לי בחוויה - מבחינת מיקום, הרבה יותר נוחה מבחינתך לדעתי, וגם המחיר מצחיק שם.

הלכנו לדיטה בסוף אם זה מעניין מישהו

הזמנו אנטריקוט 600 גרם, שיפודי אנטריקוט (מגוונים אנחנו
), ועוד איזה סלט אין לי מושג איזה. היה טעים ביותר, רק שה600 גרם היה בסביבות ה450-500 גרם. ואם זה מעניין פה מישהו או משהו במקרה, אז המחירים בתפריט שבאתר שלהם לא מעודכנים. אתם פורום מגניב אתם, תאמינו לי

Merav B R

New member
דווקא מעניין ../images/Emo8.gif

ובעניין הגודל של הסטייק - אתה בטוח? נשמע
רציני לדיטה...

למעלה