מי מכיר מי שמע

מי מכיר מי שמע

ביום שלישי וביום רביעי חוויתי חוויה מאוד מרתקת. שיטת סילבה,זוכרים שסיפרתי לכם במפגש אצל אורלי? אז אלו היו היומיים הארוכים והמעייפים שעברתי בתקופה האחרונה. זו שיטה שנותנת כלים להתמודד עם בעיות והצבת מטרות ופתרונות.אך בנוסף זו שיטה שמראה בעצם כמה עבודה יש לנו לעשות עם עצמנו. לצערי אנני יכולה להעביר אותה הלאה או ללמדה,זה דורש יומיים הדרכה ע"י מדריך,כמו שברייקי נדרשים כיוונונים ע"י המורה. אני ממש ממליצה על השיטה הזו ואם ישנה הענות אני אוכל לארגן זאת.
 

LCA

New member
שמעתי על השיטה

יש לי ספר אחד של שיטת סילבה ואשמח לחוות טיפול שכזה...
 
אם יש לך שאלות,בבקשה

ולי יש שאלה,לאן נעלמת לנו? חסרת במפגשים שהיו,נשמח לראותך שוב ושוב.
 
מידע על השיטה

ולמי שמעוניין לעבור את הקורס בין היומיים + 5 מפגשי חיזוק שיפנה אלי,בנתיים זה מתבצע ביפו,אבל בשבילנו גם אפשרי בחיפה.קיראו את הקובץ המצורף,ממליצה בחום.
 
זה עובד בחיי שזה עובד,

אני עדיין לא מאמינה שאתמול "חזיתי" שני ארועים מראש והיום "קראתי מחשבות" של מישהו ו"שוחחתי" עם הכלבה שלי דרך מחשבות בלבד וללא תזוזה. זה אמיתי ובזכות השיטה זזים אצלי שינויים לטובה.
 

מקוםבלב

New member
עלות

הי מיכל, מה המחיר של סדנא כזו? האם זה צריך להיות ברצף של ימים? ערב טוב
 
עלות אני לא בטוחה שמותר לפרסם פה

הסדנא חייבת להיות יומיים רצופים משעה תשע בבוקר ועד שבע,אבל זה גם יכול להיות שמונה בערב,תלוי בקצב.
 

מקוםבלב

New member
לגבי עלות

את יכולה לשלוח לי במסר.לא נראה לי אגב שזו בעיה לתת מחיר. היום חלק משיקול האם ללכת ללמוד נעוץ במחיר ואין שום בושה לפרסם תודה ויום נעים.
 

יפיופי

New member
מומלץ ביותר

עברתי בעצמי את הסדנא אצל דלית חוויתי, עוצמתי, כלי נהדר קודם כל לאיזון שלווה ורוגע בדקות ספורות. כמובן שהשיטה מאפשרת לחולל שינויים ופריצות דרך. אני באופן אישי משתמשת בשיטה לצאת מתקיעויות לחזור לפוקוס. וחבל שאני לא משתמשת יותר. מומלץ מומלץ
 
למעלה