הוואי חמש אפס מנהרת הזמן על טעם ועל ריח איירונסייד האיש השווה מיליונים צוות לעניין מקגייוור מסע בין כוכבים משימה בלתי אפשרית האסיר רגע עם דודלי קישקשתא חדווה ושלומיק
../images/Emo140.gif../images/Emo143.gif../images/Emo141.gifצהרים טובים לכולם
אני פשוט מתפעלת מהמילים של שקדי או יותר נכון של שלמה ארצי מה שאני לא מבינה האם הדיסק כבר יצא או לא הבוקר הגיע מישהו מהארץ שביקשתי שיביא את הדיסק החדש של שלמה ארצי ואמרו לי שהוא עוד לא יצא ואתם כולכם כבר מדברים על המילים וכנראה כבר שומעים מנגינות ואני יושבת פה טועה ובוהה מה קורה יש דיסק בחנויות או טרם אנא הסבירו לי ואני מתה כבר לשמוע את שיריו החדשים למרות שפה בבית אני במיעוט, כיתבו לי בבקשה
השיר שכתב שקדי...הבוקר....."שיר על כל השאיפות" נלקח מדיסק כפול של שלמה ארצי,,,,שיצא לפני מספר שנים.......היו בו אחלה שירים........ והוא הצליח מאוד....מה גם שההכנות לדיסקים הובאו כסרט בטלויזיה..... איך גר בקבוץ שפיים (נדמה לי) מספר חודשים כדי להכנס לאווירה מתאימה.... גם הסרט היה מרתק בעיניי....... אחר כך יצא עוד דיסק....בודד.....בשם ...."אהבתיה" שזה "קברים" "כברים" cover לשירים ישנים......בתוספת חיזוק של זמרים נוספים....... והצליח מאד מאד....... אני הדבקתי שני שירים חדשים חדשים..מתוך דיסק שיצא בחודש מרץ...... "בשקט בשקט" "להציל אותך" שהם שניים מתוך דיסק שלם.......... אני מכירה רק את השניים האלה.............................. ושלחו לי אותם בדואר............. וכמו תמיד......גם הדיסק הזה....שמושמע לפני שיצא.......יהיה פיצוץ.... יש לו את המתכון לפיצוצים לאיש הזה..........
גם אהבתיה היה שיר.....לא דיסק אבל אני באמת חשבתי על משהו אחר באותו רגע......שכתבתי...... ומה רע באהבתיה???????????? קורה לפעמים......לא"?????????????????????
את הלא יודעת שמבחינתי - הכל "הולך"............ אומרים שתהיה לנו שבת יפה, אז שתהיה לנו גם יפה, אבל גם נעימה.... וכל מי שרוצה להתכייף ולהנות מחוף מקסים וים - עוד יותר, מוזמן לחוף הים, למרגלות העיר היפה בארץ ול-"טיילת דדו"....... שבת שקטה, טובה ונעימה לכולנו....
שהסדרה הראשונה הממכרת בטלויזיה הישראלית היתה האחים על משפחה שיורשת מאביהם חברת משאיות אבל יכול להיות שאלינו הגיעו הטלויזיות קצת באיחור..... ומי זוכר את מחיקת הצבעים ואת האנטי מחיקון???????????????? קשה להאמין היום...............
את ניקוי ראש ולול??? אז במצב הנוכחי שלא הכל הכי הכי מה כבר נחוץ לבן אדם אם לא לשמור על ראש נקי לכן לפני כל פעולה ניקוי הראש הוא הכרחי וכו וכו....................
משפחת פוסטר אם אני לא טועה היה שמה שהחזיקה את כולנו כל יום שישי נדמה לי בכדי לדעת את ההמשך היה צריך לחכות לשישי הבא אחריו בקיצר בזמנו גם התכניות בטלויזיה היו רק בשעות הערב למספר שעות בלבד לא כמו היום . והמאבקים של ההורים שהצליחו לשכנע את הילדים שעדין אין צורך לקנות טלויזיה, כי זה מקלקל כי זה לא רצוי זה לא נותן לקרוא ספרים מבזבזים זמן בטלויזיה יש שיעורים וזה חושב יותר וכו,, וכו,,, בקיצר היום אין בית ואין חדר שאין בו טלויזיה. שלא נדבר על מיטבח , ועל תוכניות אין מילים בפי.
את יורם ארידור שר האוצר דאז שלפני הבחירות כתעלול בחירות ביטל את מס הקניה על מוצרי חשמל ומה שקרה היה שמצד אחד כולם התנפלו עליו על התעלול השפל ומצד שני רצנו כולנו לחנויות וקנינו טלויזיות בהמונינו ומאז הטלויזיה הצבעונית הפכה למוצר שווה לכל נפש ובא לציון גואל.................