מי מכיר מי יודע

מי מכיר מי יודע

מבוקש מתכון לעוגיות נדמה לי מרוקאיות כאלה פריכות שטובלים בתה וצריך לדעתי גם מכשיר מיוחד לעשות את צורתן מייוכל לעזור תודה

liri לירי

New member
עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה של אלונה. עוגיות נהדרות שמחזיקות שבועייםו al55 ואפילו יותר, לא מתפוררות ומתאימות "למסעות"עוגיות מכונה-נהדרות גם לרידוד וקריצת שבלונות. 1 קג' קמח 1/2 2 מרגרינה רכה או מחמאה 3 שקיות סוכר וניל 2 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 1 אבקת אפיה 1 כף גדושה תרכיז תפוזים קפוא קליפת לימון מגוררת מחצי לימון 1/2 כוס שומשום לבן או קוקוס ללוש בצק ולהניח למנוחה 1/2 שעה ליצור צורות במכונה או לרדד עלה בעובי 1/2 סמ' ולקרוץ צורות. מקור המתכון:אלונה מומלץ מאוד עם כוס תה או נס קפה, יאמי. מקווה שעזרתי ולמתכון הזה היתה הכוונה

תודה למדינת ישראל על ההתיחסות ולליר

הנפלאה על המתכון עגב לפני שביקשתי נכנסתי למאמרים עוגיות ולא מצאתי עכשיו גילתי למה

Y A E L I 37

New member
אם כבר את אומרת תודה אז גם אילנית

12 ענתה לך... אז אנא התייחסותך..

אילנית תודה וסליחה על חוסר ההיתיחסו

היתיחסות לא היתה לי כל כוונה לשכוח אף אחד על ההתיחסות הנפלאה כלפי בפעם הבאה אהייה ערניית יותר ושוב תודה

pirge

New member
עוגיות מכונה שמצאתי באחת ממחברותי

עוגיות מכונה שקית קמח תופח קטנה 200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת חדר כוס סוכר שקית סוכר וניל כפית קוניאק ביצה שלמה ללוש לבצק. להכין עוגיות במכונה.

effyba

New member
עוגיות מכונה הטובות ביותר שהוכנו

אצלי עד היום.... מתכון: עוגיות מכונה מצויינות של ד'ר קיינס עוגיות פריכות מאוד חמרים 5 כוסות קמח רגיל כוס אחת קוקוס 2 ביצים כוס וחצי סוכר (אני מכניסה חצי סוכר וחצי ספלנדה) 5 כפיות א. אפיה שקית סוכר וניל חבילה וחצי מרגרינה (אני הכנסתי 1 חמאה וחצי כוס שמן) אופן הכנה: לשים הכל ביחד, יוצרים מהבצק נחש ומכניסים למכשיר גלילי עם דיסקיות בעלות צורות שונות. תבנית משומנת, באמצעות המכשיר "יורים" לתוכה את העוגיות. 175 מעלות, מס' דקות בתנור -עד שמזהיב. מקור המתכון/עורכת מאורט הערות קיינס: המתכון הטוב ביותר שניסינו עד כה לעוגיות מכונה. ניתן לפזר על העוגיות סוכר או סוכר עם קנמון. אפיה של כ- 10 דקות,לשים לב! מהכמות הנ"ל יצאו שלוש תבניות+ של עוגיות. למחצית הבצק הוספתי קקאו קדבורי ובמכונה ערבתי את שני סוגי הבצק ונתקבלו עוגיות בשני צבעים. הערות: מקור המתכון:ד"ר קיינס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מיכל63

New member
עוגיות טעימות של אלונה

אני הכנתי את העוגיות האלו לפי מתכון של אלונה לעוגיות מכונה מרוקאיות ויצאו טעימות משהו משהו מומלץ ביותר

למעלה