מי מכיר מי יודע?

הרהרנית

New member
מי מכיר מי יודע?

שלום לכולכם, קיבלתי המלצה לעזור לבני, בן ה9, כזכור, במקום הוראה מתקנת, פרופסור מרעננה שיעזור לו ללמוד אסטרטגיות למידה ומיצוי אישי. רציתי לשבוע מה דעתכם? שמו אריה ווהל. הוא נשמע מהימן בטלפון, קבענו פגישת היכרות, בלי אור. אשמח לשמוע אם מישהו שמע עליו, ואם לדעתכם בגלל שאור מורכב במיוחד ואינטלגנטי במיוחד, אז צריך איזה פרופסור מרעננה? תודה

דליה.ד

New member
איני מכירה אותו אבל...

אסטרטגיות למידה הן הדבר הכי חשוב לתלמיד: לא מה ללמוד אלא איך ללמוד. מדובר במיומנוניות של ארגון חומר הלימודים והכנסתו לתבניות ממודרות כך שיהיה קל ונוח להשתמש והשליפה תהיה יעילה יותר. אבל... למה לא הוראה מתקנת ואסטרטגיות למידה? כלומר שהילד יהנה משני העולמות ודרך אגב בהוראה מתקנת משתמשים כל הזמן באסטרטגיות למידה, ןזאת כי הילד אינו מצליח להשתלט בלי עזרה על החומר והוא זקוק למיומנויות שיקלו עליו את החיים. באמת במחשבה שניה בהוראה מתקנת יש שימוש בלתי פוסק באסטרטגיות. מה זה "מיצוי אישי" -אין לי מושג זה מזכיר לי כוס תה - סתם אסוציאציה פרועה.

דוקא מוכר לי המושג

ואני מאוד מאוד בעד - הרעיון הוא לחזק את ביטחונו של הילד כדי שיוכל להביא את מלוא יכולותיו לביטוי. בהצלחה ונשיקות אפרת

teen-spirit

New member
יש לי חברה....

שהלכה לפרופסור הזה בכיתה ח´ ותחילת כיתה ט´. היא אמרה שהוא עזר לה מאוד (חוץ מזה שהוא היה קצת יקר, אבל היא הייתה מרוצה) אולי היא תכנס לפה.....

למעלה