מי מכיר, מי יודע?

MexMex

New member
מי מכיר, מי יודע?

מעבר למוד חיסכון קטן בצמיגים. נשבר לי שאחרי 2 סופי שבוע, לפמרות שיש "בשר" על הסליקס (במיוחד מקדימה) הם מרגישים קשים, ולא אוחזים. טבעי לצמיגי סליקס, פחות טבעי לחשבון הבנק. אני רוצה לנסות צמיגי DOT, או צמיגי סופרספורט. במבחר של ברידג'סטון מופיעים הצמיגים הבאים: - BT010. צמיג ספורט, 120 קדמי ו160 אחורי. סיווג מהירות ZR - BT014. צמיג ספורט, 120 קדמי ו160 אחורי. סיווג מהירות ZR - BT090. צמיג DOT ב120 קדמי ו160 אחורי. סיווג מהירות H מישהו יכול לתת לי כיוון מה יותר עדיף? השיקול העיקרי הוא אחיזה מירבית. אורך חיים הוא שיקול זניח במקרה הזה, מאחר וממילא יהייה זה פי שניים מהסליקס... שבת שלוש. M.

tygger

New member
BT090...

בינתיים הכי הומלצו על ידי הרבה חבר'ה מאנגליה. לי אישית יש את ה010 מקדימה היום, אבל הוא מתפורר לי בצדדים משום מה לאחר כמה נסיעות במגרש. מחזיק יופי, אבל בגלל התרכובת שלו (קשה באמצע רך בצדדים) הוא יגמר לך מהר יותר אני משער בהקפות. כך לפחות המסקנות שאני מסיק לאחר שמלגניס טחן את הצמיגים שלו במגרש עם פחות מ5000 ק"מ. (במחשבה שניה, 5000 ק"מ זה יכול להיות יופי של שיפור בשבילך לא?) נ.ב למה לא 012?

45degrees

New member
ה AVON RAIN שמותקנים על ה RM של

שפיצר עובדים נפלא גם אחרי כמה וכמה מחזורי חימום - יכול להיות אופציה? אני לא יודע איך הם במהירויות גבוהות מאוד - אולי טיפה מתנדנדים. אבג - למה לא לשים סופר-קורסה או RACE2? הם יותר טובים מהברידג'סטונים וגם אין להם בעיה להתחמם ולהתקרר הרבה פעמים.

MexMex

New member
יאללה שלך...

איך אתה מצליח לעשות את זה בכל פעם? אני שואל על X אתה עונה על Y...
ברידג'סטון. לא אבון, לא פירלי, לא מישלין, לא מקסיס. ב-ר-י-ד-ג'-ס-ט-ו-ן למה? מהסיבה הפשוטה של ספונסרשיפ. זה למה.... M.

45degrees

New member
ספונסר זה מילה גסה לא?

ה 010 קיבלו דיווחים טובים כאן בעבר, כיום כמעט אף אחד לא עושה סופרמוטו איתם. לך על סווג מהירות H והרכב גומי הכי רך שהם יכולים להציע. תנסה גם לקחת קידמי מעט "משולש" כדי לקבל את אותה חדות היגוי של הסליק.

כRובי

New member
"אף אחד לא עושה סופרמוטו איתם"? ../images/Emo4.gif

מי אמאר? אם הוא שאל זאת בפורום רוכבי סופרמוטו ישראליים, מן הסתם, הוא מצפה לשמוע מידע מכאלו שרוכבים איתם סופרמוטו, בישראל. ויש כאלו רוכבים הגולשים גם בפורום הזה (אני אגב, לא מבינהם). ואם כבר נכנסנו לזה, שיא ההקפה בשפיצרינג (מסלול קצר + ארוך) נעשה עם ברידג'סטונים (לפחות האחורי) למיטב ידיעתי. שיעלה הרוכב ויכתוב את מסקנותיו...

MexMex

New member
דווקא אני שמעתי עליהם דיעות חלוקות.

הרי בעקרון הם הכי מתאימים. קלים, מסווגי מהירות H (מה שגורם להם להיות קלים, מן הסתם...). גם כן מאוד זול במחירים שאני מקבל... קשה במרכז, רך בצדדים? למי אכפת המרכז? ממילא הצמיגים הולכים לפח עם מרכז כמעט חדש, במיוחד בקדמי, שם אני לא מצליח לעשות ברנאאוט
5,000 ק"מ???? על מה אתה מדבר? אם הם יחזיקו 4 סופי שבוע, זה כבר שיפור ניכר מאוד... את ה012 אני לא חושב שאפשר להשיג ב160 אחורי אלא רק 180 ומעלה...ובכלל, הוא הוחלף ע"י ה014, לא? M.

כ לוין

New member
לגבי ברידג'סטונים

ה- 010 אינם בעלי אורך חיים מופלג, והקדמי אינו מספק מהירות היגוי מספקת. אבל מספקים אחיזה טובה מאוד (האחורי יותר מהקדמי), ונותנים הרגשה נהדרת של שליטה על זנב מחליק. וגם עובדים לא רע בכלל בשטח... לגבי ה- 090, אני אשמח לשתף אותך ברשמים בשבועות הקרובים. וואלה, יש 014 במידה 160? לגבי ה- 012, אחורי לא בדקתי (מן הסתם כי אין במידה 160), אבל הקדמי אוחז עד שההיגיון מפסיק. מעניין, איך ייראה שילוב של קדמי 012 עם אחורי 014?

MexMex

New member
תודה...

אבל אם אתה מדבר על השבועות הקרובים, כנראה שאם אחליט על ה090, אז אני אדווח קודם
כן, יש 014 במידה 160. יש גם קדמי...למה לנסות 012 קדמי ו014 אחורי? תודה! M.

כ לוין

New member
טוב לדעת שיש 160 ב- 014

בעניין השילוב, פשוט ההיכרות שלי מה- 012 הינה ללא רבב. אבל זה לא אומר שלא אבדוק גם איך ה- 014 מתנהגים כסט...

MexMex

New member
הוזמנו 090.

למה? כי לאלו שאני עובד איתם יש רק צמיגי מירוץ...אין 010/012/014 בכלל... המחיר נמוך ב25% מהסליק, מקווה שאורך חייהם יהייה כפול... דיווח בקרוב. M.

MexMex

New member
שבועיים בערך...

תוך יומיים שלושה הם אצלי, ובספק אם ארכיב אותם לפני הסופ"ש הקרוב. מה גם שיש מירוץ מוטוקרוס ואני לא סגור על זה שאוכל לגעת בסופר בכלל. סופ"ש אחד אחרי זה, והם כנראה כבר יריחו אספלט מקרוב... M.

Dr XR

New member
אני רכבתי. לבד. היה גדול!

אחלה אימון. פעם ראשונה שאני רוכב לבד על המסלול והדבר איפשר לי להתרכז בחולשות שלי ולעבוד עליהם. תודה גדולה לפנגס ה
על הטיפים הרבים. את רובם הצלחתי ליישם, רק בעיה אחת נשארה לי, הכניסה לפניה הימנית החזקה של לפני הקהל. גם עליה נעבוד. מבחינת זמנים, עשיתי את המסלול הקצר ב27.1 ש' לתוצאה הטובה ביותר. הרגשתי שאני יכול לתת עוד. אני מבין ששיא המסלול עומד על 24.9 ש'. אני מבסוט מכך שהייתי יחסית יציב ועשיתי 27.1-27.4 ש' ברוב ההקפות. בפעם הבאה אשתדל לשפר עוד.

למעלה