מי מכיר מי יודע

יאנוס

New member
מי מכיר מי יודע

שלום, אובחנתי כפיברומיאלגית. קיבלתי טיפולים מטיפולים שונים, כולל הידרותראפיה, פיזיותראפיה אולטרא-סאונד וכדומה. שום דבר לא עזר. ההידרותראפיה הקלה קצת. אולם הטיפול מוגבל ל- 10 פגישות בלבד. כרגע אני על כדורים: IBUFEN ו- ELATROLAT. הרופא המטפל ממליץ על הליכה ושחייה. שחייה לא כל כך נראה לי מכיוון שבריכות השחייה לא מספיק מחוממות לצרכים של הפיברומיאלגים, לדעתי. הרופא אמר גם שאחוזי ההחלמה הם כ- 30% ולמעשה אין החלמה מלאה. האם מישהו בסביבה, בפורום הזה, מכיר אנשים שהחלימו? האם אכן הליכה ושחייה מקלים על הכאבים? עוד שאלה: מה זה בורסיטיס טרוכנטירית? תודה

אני מכירה אנשים שחיים ללא סימפטומים

הם למדו לנוח כשהם עייפים, מיתנו את חייהם, הורידו עומסים, ובעיקר, למדו לעשות את מה שמשמח ומהנה אותם שחייה טובה כי היא מאמנת את השרירים ללא העמסה לגבי הטמפרטורה - תהיי כל הזמן בתנועה ועטפי עצמך היטב אח"כ.

נועםבת11

New member
לגבי שאלתך על ברוסיטיס תשאלי

בפורום הראמואטלוגיה לדעתי זוהי דלקת ברכמות הרכות העוטפות את אזור העצם אני סובלת גם מכאבים בשני צידי הירכיים. וגם לי נאמר שאני סובלת מברוסיטיס ומומלץ לי לקבל זריקות כי כדורים אינם עוזרים אך עדיין מנסה טיפולים אלטרנטביים כמו שיאצו, רפלוקסולגיה ומתחילה מסג'ים דרך הרפואה המשלימה.כרגע עדיין לא חשה בהטבה. גם לי המליצו על הליכה אך די דוחה מכיוון שבהליכה מאוד סובלת מכאבים באזור צידי האגן.

למעלה